x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Concedieri de tot rasul

Concedieri de tot rasul

de Adriana V. Paduraru    |    23 Sep 2005   •   00:00
Concedieri de tot rasul
DIVERTISMENT
Un informatician din Statele Unite a fost desemnat castigatorul unui concurs pe Internet care a avut drept tema "concedieri" ciudate. Mai exact, se puteau inscrie cei dati afara din motive cat se poate de neobisnuite. Premiul, deloc de neglijat, a constat intr-o croaziera in Caraibe, unde ii va avea "colegi" pe cei "concediati" de Donald Trump in show-ul sau tv, "The Apprentice".

PIZZA BUCLUCASA. Ei bine, James Garrison, angajat ca inginer de sistem la o companie al carei nume a preferat sa nu-l divulge, a fost dat afara din cauza... foamei.

Americanul a fost gasit vinovat pentru ca a mancat doua bucati de pizza cu ardei iute lasate in sala de consiliu dupa o sedinta. Barbatul, in varsta de 39 de ani, a povestit ca a intrat in incapere, unde a zarit sase bucati de pizza. Cum ii era foame, el a inghitit doua dintre ele. Nici un moment nu s-a gandit ca acesta va fi motivul pentru care va ramane, cel putin temporar, fara slujba. Numai ca si alti angajati pusesera ochii pe deliciosul preparat si, intrucat au ramas cu buzele umflate, au hotarat sa se razbune. Prin urmare, l-au reclamat la conducere pe Garrison, iar acesta a fost concediat. Acum barbatul lucreaza ca programator la o firma de transmisiuni TV prin satelit si spune ca probabil nu va mai pune gura pe ceva pentru care nu a platit el insusi. "Daca mi-ar fi spus cineva ce urmeaza sa patesc, nu l-as fi crezut niciodata. Oricum, ma voi gandi de doua ori inainte de a mai consuma ceva gasit in sala de consiliu", a adaugat Garrison.

CONCURENTA. Juriul concursului de pe site-ul Simply Fired a avut mult de lucru in desemnarea castigatorilor. Cele aproximativ 1.000 de persoane inscrise, cu povesti greu de imaginat, au dat mari batai de cap juratilor. De exemplu, un muncitor la o firma de transportat mobila a fost dat afara dupa ce a fost gasit de catre seful sau distrandu-se, impreuna cu colegul de echipa, cu niste jucarii erotice. Un alt concurent, care a preferat sa-si pastreze anonimatul, a primit instructiunea de a transfera pe un microfilm niste date foarte importante. Insa a inteles altceva si a trimis informatiile confidentiale pe adresa de e-mail a lui Michael Finn. Motiv pentru care a fost "sfatuit" sa-si gaseasca un alt job, mai putin solicitant.

AMUZANT. Una dintre cele mai amuzante scrisori a fost cea a unei doamne care a povestit ca a fost data afara pentru ca petrecea foarte mult timp pe site-ul simplyfired.com, unde citea istorisirile persoanelor concediate din motive care mai de care mai ciudate. De acum inainte isi va putea lectura propria concediere.

×