x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Concurs TVR 1

Concurs TVR 1

de Adriana V. Paduraru    |    29 Dec 2006   •   00:00
Concurs TVR 1

TVR implineste in acest decembrie jumatate de secol! De aceea, un concurs pe masura le este pregatit telespectatorilor, cei care justifica existenta oricarei televiziuni din lume.

Revelion aniversar pentru 50 de ani de existenta. TVR implineste in acest decembrie jumatate de secol! De aceea, un concurs pe masura le este pregatit telespectatorilor, cei care justifica existenta oricarei televiziuni din lume.

La 31 decembrie, dupa miezul noptii, va fi desemnat Telespectatorul Anului, din 50 de finalisti. No. 1, cel care va demonstra ca stie cele mai multe lucruri despre televiziunea publica, va pleca acasa cu o masina sport germana seria trei. In seara de Anul Nou vor fi prezenti, in roluri cu totul inedite, Cosmin Prelipceanu si Monica Ghiurco, George Ivascu, Stela si Arsinel, Emilia Popescu si Horatiu Malaele, Draga Olteanu Matei si Sebastian Papaiani, Dida Dragan si Orchestra Filarmonicii din Berlin, Elena, Mandinga, Akcent, Corina, Zdob si Zdub si multi altii. Sambata, de la ora 17:00, Stefan Lungu va va prezenta, in diverse locatii si ipostaze, vedetele implicate in proiectele TVR, dar si oamenii din spatele camerelor. Vor fi premiate vedete precum Andreea Marin, Florin Piersic Jr, Daniela Nane sau Irina Pacurariu.

ADERARE. Jurnalul TVR abordeaza subiectul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana in mai multe editii speciale difuzate in ultima zi in care Romania este in afara UE, la 31 decembrie 2006, si in prima zi in care tara noastra este membru UE, la 1 ianuarie 2007. Echipa stirilor TVR a abordat subiectul din cele mai variate unghiuri, de la politic si economic pana la fapt divers. Astfel, Sanda Nicola ne prezinta intr-o serie de reportaje extremitatile Uniunii Europene: Capo da Roca, din Portugalia, la vest, si Sulina, Romania, la est.

CONCERT. In noaptea de Revelion, TVR 1 difuzeaza show-ul exploziv sustinut de Tarkan la Sala Polivalenta din Bucuresti la 12 iulie 2006. Asa cum a promis, artistul s-a tinut de cuvant si a ridicat sala in picioare pe acordurile muzicii sale timp de doua ore. A doua zi, de la ora 13:10, ca in fiecare an, TVR 1 difuzeaza Concertul extraordinar de Anul Nou de la Viena. Sub bagheta maestrului Zubin Metha, orchestra va incanta auditoriul cu partituri celebre, muzica de cea mai buna calitate, iar telespectatorii vor avea prilejul sa se delecteze si cu un spectacol plin de lumina si stralucire. De la ora 15:10 aveti intalnire cu Gala Premiilor Danutz SRL. Tot de 1 ianuarie, de la ora 23:35, telespectatorii au parte de concertul sustinut la Bucuresti de Fanfara Ciocarlia si prietenii sai. Iar marti, de la ora 22:25, fanii Holograf pot urmari recitalul sustinut la Sala Polivalenta cu pri-lejul turneului de promovare a albumului "Taine".
TVR 2
Revelion cu multe surprize si la TVR 2. Sambata, de la ora 21:30, va puteti reintalni cu Liza Minnelli si Michael York in "Cabaret", o drama muzicala a carei actiune este plasata la Berlin, in 1931, inainte de inceperea celui de-al doilea razboi mondial. Duminica, de la 12:10, Jonathan Cake si Joely Collins sunt personajele dramei "O fata stralucitoare", iar de la ora 20:00 trebuie sa "Dispari in 60 de secunde". Programul de Revelion incepe de la ora 22:00. Telespectatorii sunt invitati in cateva dintre cele mai importante orase din Europa si din tara: Bruxelles, Roma, Bucuresti, Sibiu, Focsani, Slatina. In plus, se vor transmite selectiuni din concertele sustinute de diversii artisti pe scenele din Piata Universitatii, de la Romexpo si din Sibiu. Momentele muzicale vor alterna cu excelente secvente umoristice oferite de trupa Imprevizibilii, in cadrul Campionatului de comedie. Gazda serii va fi Alexandra Velniciuc, care, din studioul TVR, va primi ajutor de la un prezentator-surpriza. Pe langa filme precum "Sase zile, sapte nopti" (luni, ora 21:30), "Comedie de groaza 3" (luni, 2:00), "Lumea de dincolo" (luni, 3:25), "Elvira, stapana intunericului" (luni, 5:30), mai puteti urmari documentarul "Diana, povestea adevarata" (luni si marti, ora 19:10), concertul Robin Gibb (luni, 23:30) si "Riverdance: Best of". Conceptul Riverdance are la baza elemente de inspiratie celtica, druidica, dar si muzica si dans irlandeze. (Adriana V.Paduraru)

×