x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cum sa furi un Revelion

Cum sa furi un Revelion

de Cristina Ologeanu    |    29 Dec 2005   •   00:00
Cum sa furi un Revelion

"Manual" inedit realizat de gasca de la Pro TV

"Manual" inedit realizat de gasca de la Pro TV

In noaptea de Revelion se pregateste o revolutie umoristica. Frontul de lupta va fi chiar Pro TV. Luptatorii vor fi aprigi, iar armele lor vor fi glumele ascutite, bancurile taioase si scenetele care provoaca hohote de ras. In prima linie se vor afla Bloc-atarii Nelu si Costel. Ei vor avea ocazia sa se dea mari in spectacolul organizat de Americanu’, afaceristul care doreste cu orice pret sa faca Romania sa rada in noaptea de granita cu 2006. Dar cum La Bloc nu exista fara incurcaturi, apare in ecuatie taticul boroboatelor, nea Popa, care vrea sa-i umileasca pe vecinii lui, care nu vor sa-l bage in spectacol. Si ca sa le demonstreze ca nu sunt chiar cei mai hazlii din tara, nea Popa ii aduce pe scena pe prietenii lui, veteranii in ale rasului, Tociu si Palade.

HOTII. Si pentru ca sunt obisnuiti sa traiasca exact ca pe vremea raposatului dictator, Tociu si Palade fura ce prind de la vedetele prezente la petrecerea de Revelion de la Pro TV. Loredana se trezeste fara ceasul de la mana, iar Adi Minune, fara "micuta" lui masina. Nelu si Costel se maimutaresc, ii imita pe Tociu si pe Palade pe la jocuri si concursuri, urland si punand intrebari penibile. Colac peste pupaza, Cornel se indragosteste de Bela, iar Romica vrea sa o cucereasca pe Adina, spunandu-i ca, daca fuge in lume cu el, ii face rost de un rol in serialul "La Bloc".

Planeta magica


La 1 ianuarie, ora 13:00, Paul Zenon, cel mai faimos magician al Marii Britanii, va purta telespectatorii Pro TV intr-o lume fascinanta, in care legile fizicii sunt abrogate. Cascadoriile spectaculoase sunt numitorul comun al unui spectacol care a socat oameni din peste 30 de tari. Reprezentatiile, remarcate prin numerele fascinante de magie si prin umorul fin, i-au adus lui Zenon titlul de rege al divertismentului in Marea Britanie. (C.O.)

ACASA TV
MISS. In ultima seara a anului 2005, telespectatorii fideli ai postului Acasa TV incep Revelionul sub semnul frumusetii. De la 20:30 incepe concursul Miss Venezuela, ce a avut loc la 15 septembrie, la Caracas. Prezentatorii concursului au fost Maite Delegato si Daniel Sarcos. Spectacolul a inceput in forta cu un moment artistic realizat special pentru acest eveniment, Productie Urbana, cu participarea catorva trupe celebre in Venezuela: "Los Pelaos", "Calle Ciega" si "Te-cupae". "Miss Venezuela - 2005" este un show inchinat frumusetii, dansului si muzicii.

GRAMMY. La 15 minute dupa miezul noptii, Acasa TV a programat difuzarea festivitatii de inmanare a Premiilor Grammy pentru muzica latino, editia 2005. Decernarea premiilor a avut loc la Shrine Auditorium din Los Angeles la 3 noiembrie si a adunat cele mai bune voci din muzica latino. Anul acesta spectacolul a fost prezentat pentru prima oara in limba spaniola, iar gazdele au fost actorii Rebecca de Alba si Eduardo Santamarina ("Rubí"). Actrita Salma Hayek, care a acordat premiul pentru "Cel mai bun album al anului", a declarat ca se simte mandra ca participa la evenimentul de anul acesta "in mod special pentru ca Premiile Grammy sunt prezentate acum in spaniola". (C.O.)
×