x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cupa Davis - Din nou cu Franta!

Cupa Davis - Din nou cu Franta!

de Andy Stanescu    |    27 Sep 2007   •   00:00
Cupa Davis  -  Din nou cu Franta!

Tragerea la sorti de la Londra, pentru primul tur al Grupei Mondiale, a scos din nou in fata echipei de Cupa Davis a Romaniei puternica "selectionata" a Frantei.Cele 2 echipe s-au mai intalnit de 2 ori in ultimii 5 ani, de fiecare data francezii avand castig de cauza ( 4-1 in 2003 la Bucuresti, si tot 4-1 in 2006 la Clermont-Ferrand). Partidele programate pentru primul tur vor avea loc in perioada 8-10 februarie 2008, Pavel & Co. urmand sa-si masoare fortele cu adversarii din Hexagon, cel mai probabil la Sala Polivalenta din Bucuresti.



Tragerea la sorti de la Londra, pentru primul tur al Grupei Mondiale, a scos din nou in fata echipei de Cupa Davis a Romaniei puternica "selectionata" a Frantei. Cele 2 echipe s-au mai intalnit de 2 ori in ultimii 5 ani, de fiecare data francezii avand castig de cauza ( 4-1 in 2003 la Bucuresti, si tot 4-1 in 2006 la Clermont-Ferrand). Partidele programate pentru primul tur vor avea loc in perioada 8-10 februarie 2008, Pavel & Co. urmand sa-si masoare fortele cu adversarii din Hexagon, cel mai probabil la Sala Polivalenta din Bucuresti. Dupa infrangerea suferita anul trecut in fata echipei formata din Richard Gasquet, Sebastien Grosjean si dublul Llodra/Clement, Romania a trecut greu de Japonia (3-2), la Osaka, pentru a se mentine si anul acesta in elita Cupei Davis.


Tabloul complet al primului tur in Grupa Mondiala:
Rusia - Serbia

Cehia - Belgia

Marea Britanie - Argentina

Israel - Suedia

Germania - Coreea de Sud

Peru - Spania

ROMANIA - Franţa

Austria - SUA


Despre tragerea la sorti de astazi, presedintele FRT, Ilie Nastase, a declarat ca nu se astepta oricum la un adversar usor: "Cu Franta ne-am mai intalnit si am pierdut in ultimii ani, dar faptul ca jucam acasa ne ofera macar in proportie de 10% speranta ca vom obtine un rezultat bun. Sper sa nu lipseasca Andrei Pavel. Fara el nu avem nici o sansa. Ar fi pacat sa se retraga in urmatoarele cinci luni, pentru ca si el a pus umarul la aceasta calificare, prin cele doua puncte castigate".

×
Subiecte în articol: magazin