x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Da-te mare si tare

Da-te mare si tare

30 Sep 2005   •   00:00
Da-te mare si tare
VIDEO
John Travolta, un mafiot in industria muzicala

Un film de exceptie. O comedie neagra cu actori unul si unul. O irezistibila oferta de luat acasa fie ca vrem sa cumparam sau sa inchiriem un film. Nu ati mai ras atat de mult de la comedia "Get Shorty", iar acum aveti ocazia sa va reintalniti cu personajele interpretate de John Travolta sau Danny DeVito. De altfel, pentru a juca in acest nou titlu, pentru placerea interpretarii, o parte din actori nu a avut pretentii financiare exagerate sau chiar au preferat sa apara gratis in productie.

DISTRIBUTIE. Beneficiind de o distributie impresionanta de staruri, inclusiv John Travolta, Uma Thurman, Andr... 3000, Steven Tyler si The Rock, si avand o coloana sonora cu cea mai fiebinte muzica, "Be Cool" este de departe cea mai comica poveste despre un gangster transformat intr-un mogul al muzicii… iar ce ii mai lipseste acestuia ca sa fie numarul unu este un glont.

MAFIOTUL. Chili Palmer (interpretat de John Travolta), fostul mafiot devenit producator de filme din Get Shorty / Un mafiot la Hollywood, abandoneaza industria cinematografica si se lanseaza in cea muzicala. Printre cunostintele sale se numara mafioti rusi, rapperi si o tanara cantareata, pe nume Linda Moon (interpretata de Christina Milian), careia Palmer decide sa-i sustina cariera artistica si sa faca din ea o mare vedeta.

ALIANTA. Palmer se asociaza cu vaduva unui amic de-al sau, Edie Athens (interpretata de Uma Thurman), proprietara unui studio de inregistrari aflat in pragul falimentului.

Cei doi isi propun sa salveze studioul, iar Chili este convins ca va reusi sa faca acest lucru folosindu-se de talentul cantaretei Linda Moon. De la inregistrarile in studio si pana la concertul formatiei Aerosmith si Premiile MTV, Palmer dirijeaza totul, manipulandu-i pe cei din jurul sau si folosind metode nu tocmai ortodoxe.

Insa lumea muzicii si a spectacolului este una periculoasa, in care fiecare asteapta sa-i vina apa la moara si sa dea lovitura.

  • Format: DVD & VHS
  • Titlu: "Da-te mare si tare"
  • Gen: comedie neagra
  • Regie: F. Gary Gray
  • Cu: Dwayne "The Rock" Johnson, John Travolta, Uma Thurman , Andre 3000 , Cedric the Entertainer , Christina Milian , Danny DeVito , Harvey Keitel, Steven Tyler, Vince Vaughn
  • LA CINEMA

    RONDUL DE NOAPTE


    Actiunea are loc in Moscova zilelor noastre, si are ca subiect conflictul si echilibrul dintre fortele luminii si ale intunericului - care s-au stabilit in urma unui armistitiu medieval intre cele doua parti.
    La caderea noptii, fortele intunericului se lupta cu supra-oamenii "Ceilalti" care tin rondul de noapte, pazind frontierele. Dar toata lumea se teme de o profetie care spune ca unul dintre "Ceilalti" va fi tentat de una dintre parti, iar puterea lui va rasturna echilibrul si va declansa un razboi apocaliptic. Filmul este ecranizarea primei parti a trilogiei SF de succes, scrisa de Sergei Lukyanenko: "Night Watch", "Day Watch" si "Dusk Watch".

    SPARGATORII DE NUNTI


    In comedia "Spargatorii de nunti", mediatorii de divort John Beckwith (Owen Wilson) si Jeremy Grey (Vince Vaughn) sunt parteneri de afaceri si prieteni de-o viata care impart un hobby de primavara cu adevarat unic... spargerea nuntilor. Pana in momentul in care celor doi li se infunda. Pentru ca nu te poti preface la infinit ca te indragostesti de cineva pentru a nu-ti lua, la un moment dat, rasplata.
    ×
    Subiecte în articol: john travolta