x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dacă nu eşti pe Kangoo, nu exişti!

Dacă nu eşti pe Kangoo, nu exişti!

de Dana Andronie    |    16 Sep 2011   •   21:00
Dacă nu eşti pe Kangoo, nu exişti!

„Faima e o cucoana extrem de grasa care nu doarme cu noi dar, cand ne sculam, ne pomenim ca sta si ne priveste mereu din fata patului”, remarca Gabriel Garcia Marquez. Puzderia de vedefate sau vedetute sunt avide dupa aceasta „cucoana extrem de grasa”. Sunt in stare de orice, chiar si sa se antreneze ore-n sir pe ghete cu „arcuri”, denumite pe scurt Kangoo.

Celebra antrenoare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, are deja elevi-model printre exponatele show-baz-ului miritic. Prima din „clasa” este Roxana Ciuhulescu. In numai cateva luni de cand s-a urcat pe ghetele saltarete, ea a ajuns la performante incredibile iar rezistenta fizica a determinat-o pe Kinga sa impinga antrenamentele la un nivel foarte avansat. „Antrenamentele cu Roxana Ciuhulescu sunt extreme! Transpiratie, adre­nalina, euforie”, marturiseste Kinga. Gata, vedeta noastra si-a asigurat faima in lumea Kangoo-ului! Roxana a participat, bineinteles alaturi de antrenoarea sa, la un congres international de Kangoo. Cine ar fi crezut ca prezentatoarea cu cele mai lungi picioare (la o inaltime de 1,92 m are picioarele de 1,22 m) va sari mai ceva ca un cangur si va obtine recunoastere internationala gratie unor ghete cu arcuri?! Daca este faima, pai atunci sa fie cat mai „grasa”, ca sa-i ajunga si Elenei de la Mandinga. Si ea vrea sa faca performanta in Kangoo Jumps. Stiam ca este cantareata iar orice artist isi doreste sa obtina performanta in domeniul sau. Ei bine, nu! Elena se antreneaza patru ore cu celebra Kinga Sebestyen! De cantat, probabil ca mai are timp doar atunci cand doarme... Putin mai lipseste sa o vedem la concerte pe Elena, cu Mandinga cu tot, incaltata in ghetele magice. Asta da performanta! Sa canti pana iti sare kangoo-ul...!

„Kangoo Jumps nu este un sport usor – spune Elena, insa este foarte eficient. Rezultatele sunt rapide iar Kinga stie sa transforme antrenamentele in ore de distractie. Alaturi de ea uiti de durerile musculare si de neajunsurile fizice si muncesti razand. La final, nu poti decat sa te bucuri de progresele facute!”

Este de apreciat daurirea pe care o ma­nifesta cantareata pentru acest sport, insa daruirea pentru muzica cred ca s-a pierdut printre... sarituri. Nu am auzit-o niciodata pana acum pe Elena spunand ca si-a antrenat vocea patru ore, asa cum face cu muschii... Probabil ca muschii o ajuta mai mult la cantat...

Si Mihaela Radulescu a aderat la acest sport aflat la moda. „Sunt niste ustensile care ar trebui sa existe si pentru fete, si pentru baieti. Sunt fericita posesoare a unei perechi de Kangoo Jumps de mai bine de un an, cu care fac antrenament nu in fiecare zi, ci de doua-trei ori pe saptamana”, a declarat Mihaela. Ei, da. Aceasta doar se intretine, nu vrea sa faca performanta. E o mare diferenta! Si Luana Ibacka, si Adela Popescu, si Nicoleta Luciu (pana sa ramana din nou insarcinata) au intrat in pas cu moda Kangoo. „Cand era cald mergeam saptamanal in parc, dar de cand s-a facut mai frig exersez pe balcon de trei-patru ori pe saptamana cate 20 de minute. Imi place foarte mult sa fac Kangoo Jumps. Mi se pare usor, la indemana si arzi foarte mule calorii. De asemenea, amortizeaza impactul cu solul si protejeaza articulatiile si incheieturile”, declara in urma cu cateva luni Nicoleta Luciu.

In concluzie, daca nu esti pe Kangoo, nu existi! In calitate de vedefata sau vedetuta, trebuie sa o intretii pe „cucoana extrem de grasa”, faima, despre care vorbea si Gabriel Garcia Marquez. Mai trebuie sa te intretii si tu intr-o „forma de invidiat”, sa arati cat mai artistic, iar o pereche de ghete saltarete se pare ca iti asigura totul. Deocamdata.

×
Subiecte în articol: fun