x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Daniel Baldwin, ameninţat de soţie cu moartea

Daniel Baldwin, ameninţat de soţie cu moartea

14 Iul 2011   •   13:22
Daniel Baldwin, ameninţat de soţie cu moartea

Daniel Baldwin, fratele actorilor Alec, William si Stephen Baldwin, a cerut divortul de sotia lui, Joanne Clare, miercuri, deoarece partenera sa de viata l-a amenintat spunandu-i ca il va ucide. Joanne Clare Baldwin a fost arestata miercuri, deoarece a incalcat termenii regimului de eliberare conditionata, fiind surprinsa de politistii americani conducandu-si automobilul in stare de ebrietate.

Joanne Clare, un fost model britanic, in varsta de 41 de ani, se afla in prezent intr-o inchisoare din orasul Portland, din statul Oregon, fara posibilitatea de a fi eliberata pe cautiune. Tot miercuri, cu doar cateva ore inainte ca sotia lui sa fie arestata, actorul Daniel Baldwin a depus actele de divort si a obtinut un ordin de restrictie temporar, emis pe numele sotiei sale, informeaza dailymail.co.uk, preluat de Mediafax.

Potrivit presei americane, actorul in varsta de 50 de ani a solicitat acel ordin de restrictie contra sotiei sale deoarece se temea pentru siguranta celor doua fiice ale cuplului.

Daniel Baldwin sustine ca Joanne Clare a venit intr-o seara in dormitorul cuplului si i-a spus ca a vizionat un documentar despre femei care si-au asasinat sotii. "Acum stiu cum sa o fac, inteleg de ce au facut-o. Tocmai ai fost avertizat", i-a spus aceasta. In documentele prezentate in fata justitiei americane, actorul sustine ca sotia lui l-a lovit de multe ori in trecut, l-a amenintat cu cutitul si chiar l-a lovit peste fata cu un telefon fix. Totodata, el sustine ca Joanne consuma atat de mult alcool incat isi pierde de multe ori cunostinta. Actorul a primit, totodata, custodia temporara a celor doua fiice ale cuplului - Avis Ann, in varsta de trei ani, si Finley Rae Martineau, in varsta de 18 luni.

Daniel si Joanne s-au cunoscut in 2006, intr-o perioada in care ea era bucatarul-sef al cantinei dintr-un centru de dezintoxicare din Malibu unde era internat actorul. Daniel Baldwin si Joanne Clare s-au casatorit pe 28 iulie 2007. Daniel Baldwin mai are alti trei copii, care provin din precedentele doua casatorii ale sale si o relatie care a durat mai multi ani.

×
Subiecte în articol: divort Hollywood amenintare daniel baldwin