x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Daniel Craig se pregăteşte de nuntă

Daniel Craig se pregăteşte de nuntă

07 Dec 2007   •   00:00

Actorul Daniel Craig se pare că va fi din nou un bărbat insurat, după zece ani de cănd a divorţat. Presa americană a inceput să scrie despre acest lucru după ce pe degetul iubitei actorului a fost zărit un inel de logodnă.

Actorul Daniel Craig se pare că va fi din nou un bărbat insurat, după zece ani de cănd a divorţat. Presa americană a inceput să scrie despre acest lucru după ce pe degetul iubitei actorului a fost zărit un inel de logodnă. La premiera "The Golden Compass", Satsuki Mitchell a lăsat la vedere să strălucească un inel de logodnă. Cei doi indrăgostiţi au apărut pentru prima dată impreună la premiera producţiei "Casino Royale", in urmă cu un an. Intre anii 1992 şi 1994, Daniel Craig a fost căsătorit cu Fiona Loudon şi au impreună o fetiţă.

"Kelly" a fost căsătorită cu o femeie

Christina Applegate a recunoscut de curănd că a fost căsătorită cu o femeie. Actriţa s-a căsătorit in Las Vegas cu cea mai bună prietenă a ei, in urmă cu un deceniu. Căsătoria dintre cele două nu a fost una legală, deoarece in statul Nevada nu sunt recunoscute căsătoriile intre persoane de acelaşi sex, dar ele şi-au luat in serios rolul. Applegate pretinde că nu şi-a dorit o relaţie de natură sexuală cu partenera ei, amăndouă fiind heterosexuale declarate. Actriţa a dorit să demonstreze că o legătură dintre două femei este mult mai puternică decăt legătura dintre doi bărbaţi.

Jennifer Garner - talk-show pentru mămici

Jennifer Garner, protagonista din "Alias", vrea să facă un talk-show pentru mămici. Garner işi doreşte ca emisiunea să aibă rolul unui grup de sprijin pentru femeile care se confruntă cu dilemele sarcinii şi maternităţii. "Simt că femeile, in special cele care devin mame, sunt din ce in ce mai derutate de viaţa de familie. Nu mai avem acelaşi sprijin pe care il aveam cu o generaţie in urmă." Jennifer urmează să fie producătoarea executivă a emisiunii a cărei gazdă va fi Lauren Sanchez-Whitesell, cunoscuta prezentatoare de talk-show din Statele Unite. Actriţa va fi prezentă periodic in emisiune pentru a-şi impărtăşi experienţa de mamă cu femeile aflate in dificultate.

×
Subiecte în articol: star news