x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Daruri de 6 iulie pentru George W. Bush

Daruri de 6 iulie pentru George W. Bush

de Andy Stanescu    |    06 Iul 2007   •   00:00
Daruri de 6 iulie pentru George W. Bush

La aniversarea celor 61 de ani de viata, George Bush Jr. a primit un cadou, mai mult sau mai putin neasteptat, din partea presei franceze. Jurnalistii din Hexagon si-au adus aminte ca in urma cu 8 luni, actualul ministru francez al locuintelor, Christine Boutin, l-a acuzat pe seful de la Casa Alba ca ar fi organizat el insusi atentatele de la 11 septembrie 2001.

La aniversarea celor 61 de ani de viata, George Bush Jr. a primit un cadou, mai mult sau mai putin neasteptat, din partea presei franceze. Jurnalistii din Hexagon si-au adus aminte ca in urma cu 8 luni, actualul ministru francez al locuintelor, Christine Boutin, l-a acuzat pe seful de la Casa Alba ca ar fi organizat el insusi atentatele de la 11 septembrie 2001, relateaza agentia Mediafax citand editia online a cotidianului „Liberation".

Â
„THE BRAIN". In luna noiembrie a anului trecut, Christine Boutin, pe atunci membra a staff-ului de campanie ce robotea pentru Nicholas Sarkozy, a declarat pentru postul de televiziune „Canal+" ca presedintele SUA ar putea fi „creierul" aflat in spatele carnagiului din 2001, si asta in ciuda gurilor rautacioase care sustin ca Bush Jr. poate fi acuzat de orice, numai de exces de materie cenusie nu. Intrebata de moderatorul emisiunii cu pricina daca ar fi posibil ca George W. Bush sa se fi aflat la originea atentatelor de la 11 septembrie, Boutin a raspuns fara sa stea prea mult pe ganduri ca, citam: „Cred acest lucru, cu atat mai mult cu cat site-urile ce prezinta aceasta ipoteza sunt si cele mai frecventate. Iar eu, care sunt sensibilizata de noile tehnici de informare si comunicare, cred ca aceasta exprimare a opiniei maselor si a populatiei nu poate fi lipsita de adevar".

×
Subiecte în articol: magazin