x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun David Hasselhoff este convins că are “puteri tămăduitoare”.

David Hasselhoff este convins că are “puteri tămăduitoare”.

25 Mai 2011   •   13:03

David Haselhoff nu prea mai este in atentia media in ultima vreme, avand in vedere ca nu a mia facut scandal si nu s-a mai imbatat pe nicaieri. Insa actorul a gasit o solutie sa atraga atentia, chiar daca starneste si ceva ironie.

Haselhoff a declarat recent ca este convins ca are “puteri tamaduitoare', actorul povestind ca in trecut acestea l-au ajutat ajute un baietel sa iasa din coma. “Un lucru bun atunci cand faci parte din showbiz este faptul ca poti tine de mana un copil aflat pe moarte. Am inregistrat odata o caseta pentru un baiat, unde spuneam «Buna prietene, sunt Michael Knight, hai, trezeste-te, trezeste-te!». Intr-o zi a sunat telefonul si mi s-a spus ca pustiul care era in coma in urma unui accident de masina s-a trezit dupa ce i s-a pus inregistrarea', a declarat Haselhoff, facand referire le personajul pe care l-a interpretat in serialul “Viper', citat de contactmusic.com.

Actorul este convins ca gandind pozitiv a ajutat mii de vieti, acest lucru intamplandu-se de nenumarate ori de-a lungul anilor. Acum, intre noi fie vorba, parca intelegem ce a vrut sa spuna Haselhoff, insa daca a tine de mana oameni bolnavi este o binecuvantare asa cum a lasat el sa se inteleaga, poate e mai bine sa stai deoparte de showbiz.

×
Subiecte în articol: david haselhoff