x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun David James Elliott

David James Elliott

de Adriana V. Paduraru    |    15 Dec 2006   •   00:00
David James Elliott

La TVR 1 se difuzeaza cel de-al optulea sezon al serialului "Justitie militara". Drama ii are ca protagonisti pe comandantul Harmond Rabb (David James Elliott) si echipa lui de avocati si ofiteri din cadrul Magistraturii Militare.

Seriale si Telenovele

Harmond Rabb din "Justitie militara" este coleg de platou cu sotia. La TVR 1 se difuzeaza cel de-al optulea sezon al serialului "Justitie militara". Drama ii are ca protagonisti pe comandantul Harmond Rabb (David James Elliott) si echipa lui de avocati si ofiteri din cadrul Magistraturii Militare. Rabb este implicat in rezolvarea unor cazuri de ilegalitati comise in cadrul marinei americane. Investigatiile ii antreneaza pe anchetatori intr-un lung sir de aventuri pline de risc si suspans...

Filmul regizat de Donald P. Bellisario ii are in rolurile principale pe David James Elliott, Catherine Bell, John M. Jackson, Tracey Needham, Patrick Labyorteaux.

ROMANTISM. Harmond Rabb si frumoasa locotenent Sarah "Mac" MacKenzie (Catherine Bell) sunt colegi care aleg cai diferite pentru a-si atinge scopurile. Puternica legatura afectiva dintre ei trebuie tinuta sub control, din motive profesionale. Am putea spune ca misiunea lui Elliot de a-si tine in frau "sentimentele" nu a fost tocmai dificila. Nu de alta, dar pe platourile de filmare se afla si sotia sa, Nanci Chambers (care interpreteaza rolul locotenentului Loren Singer).

CARIERA. David s-a nascut in Milton (Ontario, Canada), la 21 septembrie 1960. A avut o adolescenta zbuciumata, animata de dorinta de a deveni star rock. Acesta a si fost motivul pentru care a abandonat liceul. La 19 ani, cand si-a dat seama ca nu are nici o sansa sa-si implineasca visul, s-a reintors la scoala, peste cativa ani absolvind Universitatea Politehnica din Ryerson. Apoi a prins febra Hollywoodului. S-a mutat la Los Angeles si si-a schimbat numele in Elliott, constatand ca mai exista un actor David Smith. Primul rol a venit in 1986 - "Academia de Politie 3". Au urmat roluri in alte seriale precum "Knots Landing", "The Untouchables" sau "Melrose Place". In prezent, David lucreaza la serialul "Close to Home", unde este James Conlon, ajutorul procurorului districtual.
Din 1992 pana in prezent este casatorit cu actrita canadiana Nanci Chambers. Cei doi au impreuna o fiica (Stephanie, 13 ani) si un baietel (Wyatt, 3 ani).
News

Intalnire intre seriale. In timp ce filmau cateva scene intr-un mare centru comercial, tinerele vedete din "Fast Food" au dat nas in nas cu actorii din "Vocea inimii", care filmau si ei niste secvente, la acelasi etaj, dar intr-un alt bar! Ambele tabere s-au amuzat copios de faptul ca Antena 1 "ocupase" centrul comercial: "Toate scarile rulante erau pline de oameni de la tehnic care circulau intre etaje. Nu se mai stia care, cum, de unde este, decat cand ajungeau la etajul trei, unde filmam, si puhoiul se impartea in doua, fiecare ducandu-se sa se «joace la scara lui»", povesteste razand Ioan Isaiu. (A.V.P.)

Sexy Murciano. O combinatie exotica intre cubanez si american, Enrique Murciano, actorul pe care telespectatorii il pot urmari in serialul "Disparuti fara urma", a fost numit de revista People unul dintre "Cei mai sexy barbati din lume". De ce a primit acest titlu? Pentru ca este un adevarat maestru in bucatarie, iar o masa delicioasa pregatita de un barbat pasional este combinatia perfecta. "Imi place foarte mult sa experimentez cu tot felul de condimente, iar fiecare fel de mancare are intotdeauna si o aroma cubaneza. Cu toate astea, secretul consta in faptul ca orice masa trebuie sa se termine in ritmuri de cha-cha", povesteste actorul. Toate aceste calitati i-au adus lui Enrique locul sapte, devansand astfel cateva nume grele si cu "vechime" in acest top, cum sunt Brad Pitt, Leonardo di Caprio sau Jake Gyllenhaal. (A.V.P.)
×
Subiecte în articol: david