x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De la ei

De la ei

15 Iun 2007   •   00:00

Pink a detronat-o pe Kylie Minogue/Ewan McGregor, călătorie pe două roţi/Barrymore vrea să fie mămică... dar nu are cu cine!/Bon Jovi e la reabilitare/

Ewan McGregor, călătorie pe două roţi

Actorul scoţian Ewan McGregor, un pasionat al motocicletelor, şi-a făcut deja planuri pentru o nouă călătorie pe două roţi, la doar căteva zile după ce a pornit in ultima sa aventură, din Scoţia pănă in Africa de Sud. McGregor şi-a făcut cunoscut spiritul aventurier o dată cu documentarul Long Way Round (2004), cănd a călătorit pe motocicletă alături de prietenul său Charley Boorman, din Londra pănă in New York (via Ucraina, Rusia, Mongolia). In prezent, cei doi se află in Egipt, ca parte a unui tur de trei luni in Africa, filmat pentru BBC.

Barrymore vrea să fie mămică... dar nu are cu cine!

Drew Barrymore a declarat că ii plac la nebunie copiii, dar se teme că nu va avea şi ea unul. Actriţa americană s-a despărţit de curănd de prietenul ei Fabrizio Moretti, bateristul formaţiei The Strockes. "Atăt de mulţi prieteni de-ai mei au copii şi sunt naşa fiicei lui Courtney Love, Frances, şi a unuia dintre copiii unei prietene foarte apropiate. Ştiu că sunt inconjurată de copii şi simt că voi avea un copil al meu, la un moment dat. Poate o fetiţă", a declarat Barrymore. Nu este pentru prima dată cănd Barrymore recunoaşte că vrea să işi intemeieze o familie. In ciuda relaţiilor sale eşuate, actriţa spune că este incă in aşteptarea bărbatului potrivit.

Bon Jovi e la reabilitare

Chitaristul Bon Jovi (Richi Sambora) s-a internat recent intr-o clinică de reabilitare, a anunţat un purtător de cuvănt al trupei. "A cerut să ii fie respectată intimitatea sa şi a familiei sale", a declarat acesta. Nu au fost făcute publice detalii despre tratamentul ce va fi urmat sau căt va sta in clinică. Sambora şi-a pierdut de curănd tatăl, bolnav de cancer la plămăni, şi şi-a finalizat divorţul de fosta sa soţie, actriţa Heather Locklear, cu care are o fetiţă in vărstă de 9 ani.

Pink a detronat-o pe Kylie Minogue

Solista americană Pink a devenit artista cu cele mai multe bilete văndute in cadrul unui turneu in Australia, detronănd-o astfel pe Kylie Minogue. Alecia Beth Moore (Pink) a ajuns in patria interpretei "Spinning Around", unde a susţinut peste 35 de concerte in faţa a peste 300.000 de fani din Sydney, Perth, Melbourne, Brisbane, Adelaide, Newcastle, Canberra, Gold Coast şi Wollongong. "Sunt un pic tristă acum că totul s-a terminat. Australia a fost intotdeauna un loc special pentru mine şi o dată cu acest turneu mi-a devenit şi mai dragă", spune ea. Recordul pe care il stabilise Kylie Minogue anul trecut cu turneul ei "Showgirl Homecoming" era de 20 de concerte in faţa a 215.000 de fani din intreaga Australie. Pink va concerta in vara aceasta şi in Romănia, la 30 iunie, in cadrul B’estival.

×
Subiecte în articol: star news