x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De la Ei

De la Ei

05 Oct 2007   •   00:00

Biletele pentru concertul pe care grupul Spice Girls urmează să-l susţină la Londra pe data de 15 decembrie s-au epuizat la 38 de secunde după ce fanii au fost informaţi că tichetele au fost puse in vănzare.

Spice Girls - sold out in 38 de secunde

Biletele pentru concertul pe care grupul Spice Girls urmează să-l susţină la Londra pe data de 15 decembrie s-au epuizat la 38 de secunde după ce fanii au fost informaţi că tichetele au fost puse in vănzare. Ca urmare a acestui fapt, in turneul Spice Girls au mai fost incluse două concerte la Londra, unul pe data de 16 şi altul pe 18 decembrie. Turneul mondial Spice Girls incepe cu un spectacol in Canada, pe 2 decembrie. Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Victoria Adams şi Geri Halliwell nu au mai căntat in formaţie completă din mai 1998, cănd Halliwell a părăsit grupul.

Jackie Chan, nemulţumit de "Rush Hour"

Starul asiatic şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la seria "Rush Hour", care a avut incasări de mai bine de jumătate de miliard de dolari doar in Statele Unite. "Sunt foarte dezamăgit", a declarat Chan, precizănd despre a treia parte a seriei că nu reprezintă absolut nimic special pentru el. "Am petrecut luni la rănd făcănd acest film şi incă nu-i inţeleg umorul", a completat actorul, care este posibil să nu joace şi intr-o eventuală parte a patra a seriei. Jackie Chan nu s-a arătat foarte entuziasmat nici in ceea ce priveşte următorul său proiect, "The Forbidden Kingdom", unde se va lupta pentru prima oară cu un alt star asiatic, Jet Li.

Tom Cruise crede in extratereştri

Tom Cruise vrea să investească zece milioane de dolari intr-un buncăr pe proprietatea sa din Colorado pentru a se proteja de un eventual atac al extratereştrilor. Buncărul va putea adăposti maximum zece persoane, printre care se vor număra soţia actorului, Katie Holmes, fata cuplului, Suri, şi cei doi copii adoptaţi de star impreună cu Nicole Kidman - Isabella, 14 ani, şi Connor, 12 ani.

×
Subiecte în articol: star news