x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun December Song, cadoul lui George Michael pentru fani de Crăciun

December Song, cadoul lui George Michael pentru fani de Crăciun

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Noi 2008   •   00:00
December Song, cadoul lui George Michael pentru fani de Crăciun

Starul pop George Michael va oferi fanilor un cadou muzical cu ocazia Crăciunului, cea mai recentă piesă a sa, "December Song (I Dreamed of Christmas)", ce va putea fi descărcată în mod gratuit de pe internet, informează bbc.co.uk.



Această piesă, care va fi difuzată pentru prima oară la radio în cursul zilei de luni, 1 decembrie, va fi disponibilă în prima zi de Crăciun pe site-ul personal al celebrului cântăreţ şi pe alte site-uri aparţinând marilor magazine digitale, informează Agerpres. Acest cântec va fi primul single cu specific de sărbători lansat de Michael după piesa "Last Christmas", din 1984, a grupului Wham!, din care el a făcut parte. Piesa a fost promisă fanilor în timpul ultimului concert pe care Michael l-a susţinut în cadrul turneului său din Marea Britanie, în august. În acel moment, Michael a anunţat că va lansa cu această ocazie şi un cover al piesei "Feeling Good", a Ninei Simone.

Cu ocazia ultimelor două concerte susţinute în vara lui 2008 în Marea Britanie, starul pop a anunţat că intenţionează să renunţe la activitatea concertistică, dorind să adopte un stil de viaţă mai liniştit. Michael a anunţat că va lansa piesa "December Song" în timpul unui serial difuzat de un post de televiziune american, "Eli Stone", în care a avut o apariţie specială, jucându-şi propriul rol. El a menţionat că acest cântec poate fi descărcat online gratuit în prima zi de Crăciun. Recent, starul a anunţat că va susţine un concert pe stadionul din Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, pe 1 decembrie. Piesa "Last Christmas" a fost cel mai difuzat cântec de sărbători în Marea Britanie, în ultimii cinci ani. Michael, care a vândut 80 de milioane de albume, cu hituri precum "Careless Whisper", "Faith " şi "Last Christmas", a declarat pentru Reuters, în 2005, că plănuieşte să "dispară" cu totul din lumea muzicii pop.


×
Subiecte în articol: magazin michael