x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Descopery - AVPR1 face ravagii in fotbalul intern

Descopery - AVPR1 face ravagii in fotbalul intern

de Andy Stanescu    |    08 Dec 2007   •   00:00
Descopery  -  AVPR1 face ravagii in fotbalul intern

Cica generozitatea ori zgarcenia ar fi rezultatul actiunii unor gene "specializate". Cel putin asta sustin cercetatorii aflati pe statele de plata ale Universitatii Ebraice din Ierusalim. Asa sa fie, mai ales daca stirea cu pricina a suscitat interesul cotidianului "The Jerusalem Post".

Cica generozitatea ori zgarcenia ar fi rezultatul actiunii unor gene "specializate". Cel putin asta sustin cercetatorii aflati pe statele de plata ale Universitatii Ebraice din Ierusalim. Asa sa fie, mai ales daca stirea cu pricina a suscitat interesul cotidianului "The Jerusalem Post", iar studiul respectiv a beneficiat de finantarea (zgarcita sau generoasa, nu stim…) unei asa reputate institutii de invatamant, fondata cu mai bine de 8 decenii in urma.

Â
In sfarsit am aflat de ce ne lipsesc noua romanilor stadioanele, dusurile din vestiare, grupurile sanitare destinate platitorilor de bilete, instalatiile de nocturna, magazinele destinate suporterilor s.a.m.d. Dupa lupte seculare am gasit raspunsul la intrebarea de ce finantatorii gruparilor din Liga lui Mitica nu investesc mai multi verzisori in infrastructura fotbalului mioritic, mai mult sau mai putin profesionist. In fine am iesit din negura nestiintei aducatoare de nopti albe si zile negre, sau viceversa. Iata motivul pentru care unii dintre angajatii cluburilor gasesc atat de greu drumul spre casierie. Prin urmare, cumpatarea patronului nu isi are radacinile in austeritatea impusa pe linie de partid si de stat in vremea "Epocii de Aur" (am aflat zilele trecute ca multi contribuabili incep sa o regrete…). Alta este cauza: o banala gena, care raspunde la numele infam de AVPR1!

Â
Bietii actionari! Mari trebuie sa mai fie pacatele vietilor anterioare (inca de la 1720, cum ar zice Cornel Dinu) daca s-au procopsit cu asa o insuficienta cronica de plata, ce se transforma din cand in cand intr-una de-a dreptul acuta, cu precadere inainte de startul unui nou sezon competitional. Din pacate, AVPR1 a dezvoltat in ultimii ani o rezistenta la medicamentatiune de-a dreptul iesita din comun, asa ca sperante de vindecare nu prea se intrevad. Poate doar cercetatorii de la institutul CFR Cluj sa fi gasit o solutie. Macar pe termen scurt. Cat despre Bordurestiul cel groaznic de poluat, va mai curge probabil multa apa pe Dambovita pana cand FC Dinamo va avea un stadion mai acatarii, UFC Rapid va avea macar o peluza gata de inspectie, iar Steaua va avea o organigrama… o organigrama si-atat.

Trist, dar adevarat. Nu ne mai ramane decat sa speram ca urmasii urmasilor lor (sau ai stramosilor lor) vor gasi remediul pentru asa o grava deviatiune genetica. Sanatate sa fie…

×
Subiecte în articol: magazin