x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Despărţirile anului 2008

Despărţirile anului 2008

de Adriana V. Paduraru    |    19 Dec 2008   •   00:00

A venit vremea bilanţurilor. Anul 2008 a fost unul bogat în evenimente, unele fericite, altele nu.



După patru ani de mariaj, şi nici un semn că relaţia lor ar fi pe butuci, divorţul dintre Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg ne-a luat pe toţi prin surprindere. Nu după mult timp de la semnarea actelor prin care devenea liberă pentru a treia oară, Mihaela ne-a oferit o nouă surpriză: s-a afişat la braţul lui Dani Oţil.
Romaniţa a hotărât şi ea să pună capăt mariajului cu pilotul Adrian Iovan. Relaţia lor a început să scârţâie după tragicul incident petrecut în octombrie 2005 în casa lor din Primăverii. Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe actul de divorţ, că atât Adrian, cât şi Romaniţa s-au afişat cu alţi parteneri. Iar în cazul creatoarei de modă chiar se prefigurează un nou mariaj.

RAICU-CHIRILĂ. Acum doi ani primeam cu uimire vestea că Andreea Raicu şi Tudor Chirilă formează un cuplu. Apoi, în 2008, la mijlocul lunii august, pe blogul Andreei este postată o istorioară care te făcea să te gândeşti la începutul sfârşitului: "Paris. Doi tineri îndrăgostiţi stau pe o bancă lângă Sena. Discută aprins. Tac. Linişte. Doar apusul soarelui îţi mai atrage atenţia. După puţin timp cei doi se ridică şi pleacă. Fiecare în altă direcţie". A negat atunci că ar fi vorba despre ea şi Tudor. Dar după o lună a venit şi confirmarea, de data aceasta şi pe blogul lui Tudor: "Este public. Andreea şi cu mine am ales să ne despărţim".
Lista divorţurilor de anul acesta este întregită de Raluca Sandu, care s-a despărţit de luptătorul american Todd Medina. Un alt sportiv care a spus adio căsniciei este Marian Drăgulescu. Ultima este Briana Caragea. Supărată că avocatul american Perry Vito s-a căsătorit cu ea din interes, prinţesa vrea să pună punct şi celei de-a treia căsnicii.


Doamne, 25 de ani...

Aşa suna un vers din piesa "Te iubesc femeie" a lui Ştefan Bănică jr. Familia Dichiseanu mai avea un pic şi împlinea "termenul". N-au mai apucat însă, pentru că au intentat divorţ după 22 de ani de căsnicie. Au fost de acord în toate privinţele, aşa încât judecătorului i-a fost foarte uşor să pună punct mariajului. Deşi au avut divergenţe în ceea ce priveşte păstrarea numelui de familie de către Simona, cei doi au plecat de la tribunal aşa cum au venit... la braţ. Ba chiar au glumit că vor sărbători evenimentul cu un pahar cu şampanie.


O cale de împăcare

"Recidivist" în materie de divorţuri este şi Bogdan Stelea. La numai opt luni după o cununie în mare secret, de care nici măcar prietenii n-au aflat la timp, fostul portar al naţionalei României a fost chemat la tribunal de designerul Mirela Popa pentru a încheia căsnicia. Iar gurile rele spun că principalul motiv ar fi Lili Sandu, pe care "Arnold" n-a reuşit s-o uite. Zvonurile par a fi infirmate de apărătorii celor doi soţi, care au cerut instanţei un răgaz pentru o eventuală împăcare. Următorul termen al divorţului a fost stabilit pentru 27 ianuarie.

×
Subiecte în articol: magazin