x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dezastru în China

Dezastru în China

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    17 Mai 2008   •   00:00
Dezastru în China
Sursa foto: MARK RALSTON/

Devastatorul cutremur care a lovit China în urmă cu cîteva zile a lăsat urme adînci. Potrivit autorităţilor din provincia Sichuan, numărul celor morţi a ajuns la 21.500.



Devastatorul cutremur care a lovit China în urmă cu cîteva zile a lăsat urme adînci. Potrivit autorităţilor din provincia Sichuan, numărul celor morţi a ajuns la 21.500. Surse guvernamentale afirmă însă că peste 50.000 de oameni ar fi murit în urma cutremurului de 7,9 grade pe scara Richter. Conform seismologilor, cutremurul a avut peste 1.100 de replici. Unele dintre acestea au atins chiar magnitudinea de 5,9 grade.


LICITAŢIE - Nevastă infidelă, scoasă la vînzare
Un britanic gelos şi-a pus nevasta de vînzare pe eBay, după ce a aflat că aceasta îl înşeală cu un coleg de la locul de muncă, relatează Rompres. Paul Osborn (44 de ani) şi-a dat soţia afară din casă, anunţînd apoi pe internet că o vinde, cu suma de plecare de 0,01 lire sterline. În anunţ, britanicul a precizat că o va da pe Sharon, soţia sa "infidelă, mincinoasă şi netrebnică", celui care oferă cei mai mulţi bani. Soţia, în vîrstă de 43 de ani, neagă acuzaţiile bărbatului, iar acum poliţia britanică investighează dacă nu cumva acesta este pasibil de o pedeapsă pentru hărţuire.


ACCIDENT - Sex cu un cuţit înfipt în piept
O tînără din Canada a fost la un pas să-şi omoare partenerul apăsînd puţin prea tare cu un cuţit cu care îi desena o inimă pe piept în timpul unui joc sexual, relatează Rompres. Catherine McCoubrey, 25 de ani, a fost condamnată la trei ani de libertate condiţionată după ce a acceptat să pledeze vinovată. Cei doi, după ce au consumat alcool, începuseră nişte jocuri sexuale puţin mai deosebite cînd tînărul i-a cerut partenerei sale să-i deseneze o inimă pe piept cu un cuţit. Apăsînd prea tare pe cuţit, ea i-a străpuns perete inimii. În pofida pronosticurilor sumbre ale medicilor, tînărul a supravieţuit şi şi-a revenit. Mai mult chiar, el i-a luat apărarea partenerei sale.


UMOR NEGRU - Sinucidere după o farsă pe MySpace
O femeie din SUA a fost inculpată joi pentru presupusul său rol într-o farsă pe site-ul de socializare MySpace care s-a terminat prin sinuciderea unei adolescente de 13 de ani, relatează Rompres. Lori Drew, 49 de ani, făcea parte dintr-un grup de adulţi care pretindeau că sunt un băiat de 16 ani, pe nume "Josh". Tînăra l-a întîlnit pe "Josh" după ce şi-a deschis un cont pe MySpace în 2006. "Foarte repede, Josh i-a spus că este sexy, iar flirtul a durat timp de trei săptămîni", a explicat O’Brien. Însă "Josh" a rupt această relaţie virtuală şi i-a trimis un mesaj adolescentei în care îi spunea că lumea ar arăta mai bine fără ea, potrivit procurorilor. La o oră după ce a primit mesajul, fata s-a spînzurat în camera sa.


DIVORŢ - Shania Twain şi soţul ei s-au despărţit
Cîntăreaţa Shania Twain şi soţul său, producătorul Robert Lange, se separă după 14  ani de căsătorie, a anunţat joi purtătorul de cuvînt al vedetei country-pop canadiene în vîrstă de 42 de ani, potrivit Rompres. Shania Twain, mama unui băiat de şase ani, a vîndut peste 60 de milioane de albume în întreaga lume între 1993 şi 2005 şi a obţinut cinci premii Grammy.

×
Subiecte în articol: magazin