x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Diana Niculescu, o nouă victimă…

Diana Niculescu, o nouă victimă…

16 Noi 2007   •   00:00

"Noaptea erorilor" revine la Antena 1 cu farse spectaculoase făcute vedetelor, dar şi oamenilor obişnuiţi. Una dintre victimele acestei ediţii este şi Diana Munteanu-Niculescu, prezentatoarea emisiunii "Conferinţă de presă", de pe Antena 2.

ANTENA 1/Noaptea  erorilor’ Divertisment /Sămbătă  20:30     Â

 "Noaptea erorilor" revine la Antena 1 cu farse spectaculoase făcute vedetelor, dar şi oamenilor obişnuiţi. Una dintre victimele acestei ediţii este şi Diana Munteanu-Niculescu, prezentatoarea emisiunii "Conferinţă de presă", de pe Antena 2. Cel care a complotat cu echipa emisiunii a fost "ştiristul" Lucian Măndruţă, care şi-a jucat perfect rolul la "Noaptea erorilor". Invitat la "Conferinţa de presă", Lucian va răspunde ciudat intrebărilor impertinente ale unei aşa-zise "ziariste", cu scopul de a o scoate din sărite pe gazda emisiunii. Vineri seară vom afla căt de tare s-a infuriat Diana pe ziaristă şi cum l-a salvat pe Lucian de la o palmă pe care acesta urma să o primească de la "jurnalistă".

TVR1/Oameni pentru oameni/Gală Sămbătă Â Â 12:30

Gala Oameni pentru Oameni

TVR 1 difuzează cea de-a 5-a ediţie a Galei "Oameni pentru Oameni", eveniment ce recompensează companii, organizaţii nonguvernamentale şi donatori individuali care s-au implicat in proiecte comunitare prin sponsorizări, contribuţii, muncă voluntară sau donaţii.Â

PRO TV/Schimb de mame/Reality-showDuminică 20:30

Schimb de mame

Carmen Zaharia este din Măgurele, Ilfov, are 32 de ani şi un soţ de "doar" 65. Plecată de acasă pentru o săptămănă, ea lasă in urmă un băiat, care ii va face "zile fripte" mamei de schimb: Maria Petreuş din Birchis, Arad, şi un tată la fel de răutăcios ca şi odrasla.

ANTENA1/ 9595/Divertisment / Vineri   17:00

Despre prejudecăţi...

In platoul emisiunii "9595" se vor intălni vedete, oameni de televiziune şi femei de afaceri, intr-un forum despre diferite prejudecăţi, intre care blondele şi homosexualii au străns cele mai multe opinii pro şi contra. Invitaţi: Anca Bejan, Cristina Botoagă, Roxana Ionescu, Liviu Stanciu, Mihai Cioceanu, Mihai Morar, Briana Caradgea, Ilie Marinescu.

PRO CINEMA/Ziua comediei/Special/Luni 17:00

Ziua comediei

La 19 noiembrie, cănd la Pro Cinema va fi serbată Ziua comediei, Robert de Niro şi Billy Crystal, Will Ferrell, Chevy Chase şi Randy Quaid ii vor invita pe telespectatori "să se pună pe răs" şi să facă haz de orice situaţie: de mafie şi de nevroză, de vacanţe nu prea reuşite.

ACASĂ/De 3x femeie/Divertisment/Duminică Â 17:30

Sorin Oprescu, burlac convins

 Sorin Oprescu i-a povestit Mihaelei Tatu că este divorţat de 18 ani şi de atunci preferă statutul de burlac. Deşi uneori se simte singur, totuşi el nu se găndeşte la o nouă căsătorie. Despre femeile din viaţa lui, Oprescu a preferat să nu dea nici un fel de amănunt, dar a recunoscut că i-au plăcut dintotdeauna blondele.

ANTENA 1/ Duminica in familie/Divertisment/Duminică Â Â 15:30

Laura Lavric... in familie

Ediţia din această săptămănă ii este dedicată solistei de muzică populară Laura Lavric. Indrăgita moldoveancă va interpreta in direct cele mai cunoscute dintre melodiile sale. De asemenea, ea va cănta şi in duet cu fiul ei, Victor, şi vor lansa in premieră un videoclip. Vor mai fi prezenţi in studio prieteni de suflet ai artistei, printre care Daniela Condurache, Gabriel Dorobanţu, Andi Vasluianu, Mirabela Dauer, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel.

Medianews

CTM NONSTOP. Telespectatorii sunt invitaţi să facă o escapadă in lumea filmului alături de TCM.

Mai ales că există şi un motiv foarte intemeiat. Incepănd din 1 ianuarie 2008, celebrul post tv va emite in Romănia 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămănă. In plus, toate peliculele vor fi subtitrate in limba romănă. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: telecomanda