x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Din Dragoste", la aniversare

"Din Dragoste", la aniversare

22 Iun 2007   •   00:00

"Din Dragoste", una dintre cele mai longevive emisiuni ale Antenei 1, va sărbători marţi mai multe evenimente: 250 de ediţii, şapte ani de viaţă şi incheierea celui de-al 12-lea sezon. Şi pentru că este o ediţie specială, telespectatorii vor avea plăcerea să revadă cele mai frumoase declaraţii sau poveşti de dragoste difuzate pănă acum.

Vor reveni astfel in platoul emisiunii protagoniştii celor mai emoţionante poveşti de dragoste, atăt prin intermediul imaginilor filmate atunci, căt şi al unora actuale, care vor arăta cum a evoluat relaţia de la prezenţa in studio şi pănă acum. In plus, oamenii vor vorbi şi despre rolul avut de emisiune in viaţa lor. Pe lăngă cazurile vechi, Mircea a pregătit şi două in premieră, special alese pentru această ediţie aniversară, plină de emoţie, bucurie, invitaţi-surpriză, muzică şi dans.

MARŢI 20:30 - ANTENA 1 ,,Din dragoste" - Divertisment

Mame in concediu

Prima TV vă propune o emisiune in care mamele au repaus total, preţ de trei zile. "O vreau pe mama inapoi" este show-ul care vă arată ce se intămplă cănd două mame decid să-şi ia trei zile libere şi să plece de acasă.

JOI 21:00 - PRIMA TV ,,O vreau pe mama inapoi" - Reality-show

Dinu Pillat - Calea Regală

TVR 1 vă prezintă sămbătă după-amiază un documentar cultural de excepţie, realizat de Mircea Plăngău şi Nicoleta Brătescu. "Dinu Pillat - Calea Regală", proiectul premiat anul acesta la Gala APTR, prezintă povestea unui om care şi-a apărat cu toată puterea libertatea găndirii.

SĂMBĂTĂ 14:20 - TVR 1 ,,Dinu Pillat - Caleea regală" - Documentar

Felicia

Vedeta emisiunii din această sămbătă este prezentatoarea jurnalelor de ştiri de la Antena 3, Maria Coman. Ea va povesti cum a ajuns să lucreze in presă, dar şi multe alte lucruri inedite din viaţa sa. Un reportaj despre cum să te vindeci de anumite boli in peşteri şi in mediu salin - spelioterapia - va reprezenta cu siguranţă un alt motiv pentru care să urmăriţi emisiunea.

SĂMBĂTĂ 13:15 - ANTENA 1 ,,Felicia" - Divertisment

Â

SMURD

O echipă de medici este intr-o continuă luptă contracronometru, pentru a salva vieţi.. Alături de echipa SMURD veţi participa la "salvări periculoase". Accidente, incendii şi dezastre naturale sunt căteva dintre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă zi de zi salvatorii SMURD.

DUMINICĂ 23:00 - PRIMA TV ,,Smurd" - Reality-show

D’ale lu’ Mitică

Cazul acestei săptămăni este povestea lui Mirică Vasile, din comuna Traian, judeţul Ialomiţa. Acesta şi-a cumpărat casa inainte de 1989, pe baza unei chitanţe notariale. Astăzi nu i se mai recunosc actele oficiale, drept pentru care casa ii este atribuită altcuiva.

VINERI 20:05 - TVR 2 ,,D’ale lu’ Mitica" - Divertisment

100% Alifantis

Nicu Alifantis, invitatul lui Cătălin Ştefănescu de joi seară, este considerat unul dintre cei mai prolifici folkişti şi unul dintre marii chitarişti ai muzicii romăneşti. Alifantis reprezintă, in stilul muzical care l-a consacrat, "trecerea de la folk spre alternativ", aşa cum il cataloga la un moment dat Valeriu Sterian, singurul folkist pur, acum dispărut dintre noi. Actor, compozitor, poet, interpret şi fondator al fundaţiei care-i poartă numele, Nicu Alifantis are in spate o carieră impresionantă, de peste 30 de ani.

JOI 23:15 - TVR 1 ,,Garantat 100%" - Divertisment

Medianews

INCEPE VĂNĂTOAREA DE TALENTE. Pănă la 30 august vă puteţi inscrie la preselecţiile pentru cel de-al doilea sezon de Megastar. Numai cine a sunat la numărul de telefon 0728.859.129 sau a accesat secţiunea "Inscrieri" de pe site-ul megastar.primatv.ro poate participa la preselecţiile organizate de Prima TV in căteva oraşe din ţară unde va poposi Caravana Megastar. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: telecomanda