x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun DIN IUBIRE! A dat milioane de dolari unui barbat din Africa pe care nu l-a intalnit niciodata! (VIDEO)

DIN IUBIRE! A dat milioane de dolari unui barbat din Africa pe care nu l-a intalnit niciodata! (VIDEO)

01 Mar 2015   •   18:18
DIN IUBIRE! A dat milioane de dolari unui barbat din Africa pe care nu l-a intalnit niciodata! (VIDEO)
Sursa foto: © Dr Phil Show

Sentimentul inaltator al iubirii lasat conturile unei americance mai goale cu 1.4 milioane de dolari, bani pe care i-a expediat in Africa, unui barbat pe care nu l-a intalnit niciodata.

Desi etica ar putea fi un impediment chiar si in calea gandului de a profita de naivitatea acestei femei, parca ti-ai dori sa ai numarul ei de telefon.

De doua ori divortata, Sarah l-a intalnit pe atragatorul Chris Olsen pe o retea de socializare in urma cu un an si jumatate.
Momentul a fost ca-n cartile romantice si 50 Shades of Grey: “Wow, arati ca si cum n-ai putea rani niciun fluture!”, a scris el scurgandu-si sufletul pe tastatura. Vazand literele pe monitor, ei nu i-a venit sa creada ca un tip atat de atractiv o baga in seama.

Chris Olsen, atractivul cu pricina, i-a spus ca s-a nascut in Italia, dar ca traversase Oceanul in urma cu 18 ani pentru a se americaniza.
Au discutat ore intregi la telefon. In momentul intalnirii el i-a spus ca se gaseste in Africa de Sud, cu afaceri, cum altfel. Si a tot colindat continentul african de-a lungul celor 18 luni care au trecut de atunci. In prezent, dupa ce a facut un popas in Nigeria, s-a relocat in Benin.

Drumetiile africane nu au fost singurele sale probleme, pe oriunde ar umbla are lipici la politie, care il aresteaza pentru tot felul de motive, care de care mai false.
El a cerut bani. Pentru cazare la hotel, pentru carti de credit pierdute, pentru avocati, pentru viza expirata si cautiuni.
Ea i-a dat! Cat? In total 1.4 milioane de dolari!

"Atunci cand am inceput sa vorbim, accentul lui parea italian. Intre timp s-a schimbat, poate din cauza faptului ca a fost nevoit sa se adapteze locului in care se gaseste. Acum in Benin", spune biata naiva.
Desi toata lumea ii spune ca a fost inselata, ea inca mai are incredere in el, in procent de 95%, dupa propria marturisire.
Concluzia pe care o da la finalul emisiunii tv a carei invitata a fost este naucitoare: "Inca mai cred in dragoste!".

 
 


×