x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Din nou Eminem

Din nou Eminem

27 Ian 2005   •   00:00

MUZICA
Eminem revine cu "Encore", album prezent acum si pe piata romaneasca. Rapper-ul alb ne demonstreaza astfel ca i-a mai ramas cate ceva de demolat si dupa "The Slim Shady LP", "The Marshall Maters LP" sau "Eminem Show" si o face cu "eleganta" cu care ne-a obisnuit deja. "Encore" contine nu mai putin de 20 de piese, dintre care putem remarca "Never Enough", "Mosh", "Just Lose It", "Puke", "Ass Like That" sau prelucrarea "Like Toy Soldiers". Tintele fixe sunt, ca si pana acum, Guvernul si presedintele Statelor Unite, dar nu este uitat nici Michael Jackson, caruia ii sunt "dedicate" cel putin doua dintre piese, Paul (Skit) si Em Calls Paul (Skit).

Ce-am putea spune despre "Encore"? Ca unii nu l-au vazut la fel de bun ca si "Eminem Show", dar acest lucru mai poate fi discutat. Ca Eminem, bineinteles, nu este un artist pe care sa-l asculti cand mananci, cand vrei sa-ti seduci iubita sau cand, pilit fiind, vrei sa bagi CD-ul pe gatul maestrului de ceremonii de la vreo nunta. Nu pentru asta ascultam Eminem, iar admiratorii lui stiu asta. Eminem este o stare de spirit, iar daca il admiram atata, este pentru ca stie sa-si bage picioarele intr-un mod unic. Daca n-ai chef de Eminem, asculta Pavarotti. Am pronuntat cuvantul "genial"? Poate ca ar fi trebuit. E, oricum, cool.

Daca vreti sa castigati ultimul album Eminem impreuna cu muzica inspirata de filmul "Passion of the Christ", nu aveti decat sa participati la concursul oferit de Zone Records si Jurnalul National.

Ashlee Simpson "Autobiography"

Albumul "Autobiography" al lui Ashlee Simpson este acum si pe piata romaneasca. Americanca isi face astfel debutul in lumea buna cu un album cotat la trei stele si jumatate din cinci - destul de bine pentru inceput.

"Pieces of Me" si "Shadow" promoveaza deja un album cu 13 piese in care rock-ul se impleteste cu teen-pop-ul. Cate ceva inspirat din Avril Lavigne, cate ceva din Alanis Morissette si un intreg care suna totusi original si unitar sunt caracteristicele noului LP. La mai multe!

Acoustic Park "Pariu cu inima"

Eugen Mihaescu revine pe piata muzicala, dar nu cu Krypton, ci cu Acoustic Park, un alt proiect al sau. "Pariu cu inima" este primul album al trupei, care se vrea un soft irish rock si are deja un videoclip la piesa cu acelasi nume. Cu acest album, Eugen Mihaescu revine in ipostaza de solist vocal, pe un album caracterizat de sensibilitate si melodicitate. "Irish Pub", "Tu: obsesia" si "Suflet vagabond" sunt piesele pe care vi le recomandam cu caldura.

×
Subiecte în articol: eminem