x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Disperatele reloaded

Disperatele reloaded

de Cristina Ologeanu    |    03 Mar 2006   •   00:00
Disperatele reloaded
SERIALE &TELENOVELE
La TVR 1 incepe al doilea sezon de "Neveste disperate"

Lansat in America la 3 octombrie 2004, serialul "Neveste disperate" a devenit in scurt timp unul dintre cele mai urmarite seriale. Si romanii au fost cuceriti de mult-premiatul serial. TVR a inceput difuzarea "Nevestelor" in vara, sezon in care, se stie, oamenii nu prea stau in fata televizoarelor. Cu toate acestea, "Nevestele disperate" au avut o audienta buna la nivel national: un rating mediu de 5,8% si o cota de piata medie de 17,9%. Din toamna, sezonul 1 a fost reluat. De data aceasta, ratingul mediu a fost de 6,5% si cota de piata medie 12,9 %.

NOUTATI. Doamnele si domnisoarele, fane ale serialului "Neveste disperate", vor primi chiar de 8 martie un frumos cadou din partea TVR 1. De la aceasta data se difuzeaza cel de-al doilea sezon al serialului care prezinta aventurile grupului de prietene din Wisteria Lane. Susan Mayer (Teri Hatcher), Lynette Scavo (Felicity Huffman), Bree Van De Kamp (Marcia Cross), Gabrielle Solis (Eva Longoria) alaturi de sotii sau iubitii lor (dupa caz) vin cu noi conflicte, noi dileme, noi intamplari. Pe langa acestea, apar si alte personaje cum ar fi Betty Applewhite (Alfre Woodard), proaspat si misterios mutata intr-o casa pe care nu a vazut-o inainte, si Matthew (Mehcad Brooks), fiul sau adolescent.

POVESTE. O combinatie extrem de reusita intre drama si comedie neagra, serialul ne prezinta vietile unor familii dintr-o frumoasa suburbie americana. Aparent, cele cinci personaje feminine duc o viata frumoasa si lipsita de griji. Dar, asa cum ati putut observa in prima serie, viata secreta a nevestelor americane nu este intotdeauna ceea ce pare a fi. Mary Alice Young, trecuta in "lumea de dincolo", observa si comenteaza viata familiei si a prietenilor sai, afland secrete pe care nici nu le banuia pe vremea cand era inca in viata.

NEWS

"Burtica" Anemonei


Anemona Minculescu a avut parte de surprize neplacute la filmarea scenelor cu Maria insarcinata. Astfel, nu de putine ori vedeta din "Secretul Mariei", difuzat de Antena 1, a devenit tinta glumelor colegilor de filmare. In special din cauza burticii, care, uneori, se cam deplasa. Ba chiar era cat pe ce sa cada in plina turnare a unei scene. In mod normal, Anemona purta pe sub haine o burtica falsa. Dar intr-o zi, respectivul obiect s-a ratacit si, cum scenele trebuia filmate, s-a apelat la un compromis: mai multe prosoape facute ghem si inghesuite sub bluza actritei.

Laguardia, vocea Mexicului


Ernesto Laguardia, interpretul lui Crist"bal din telenovela "Cantec de iubire", difuzata de postul Acasa, este cel care va canta melodia care reprezinta Mexicul la Campionatul Mondial de Fotbal din aceasta vara. Actorul a fost la studiourile Televisa Chapultepec si a inregistrat melodia alaturi de Topo Gigio, soricelul animat, nascut la Roma, care a avut mare succes in cadrul multor emisiuni de divertisment din America. "A fost o experienta foarte interesanta cu atit mai mult cu cat Topo Gigio este un personaj apreciat de foarte multa lume", povesteste actorul. (C.O.)

×