x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Domino

Domino

17 Mar 2006   •   00:00
Domino
FILM
Keira Knightley se inhaiteaza cu Mickey Rourke pentru a deveni vanatori de recompense

Pe marile ecrane ne face cu ochiul o noua premiera: "Domino". Fiica respectatului actor Lawrence Harvey si a fotomodelului Sophie Wynn (Jacqueline Bisset), Domino Harvey (Keira Knightley) s-a nascut intr-o familie bogata, care ii oferea multe privilegii, dar acesta era un stil de viata care nu o interesa. Chiar din primii ani de viata, Domino s-a revoltat impotriva conventiilor. La varsta de 8 ani, tatal ei a murit, iar mama ei s-a gandit sa-i ofere mai multa stabilitate la o scoala cu internat, incercand, intr-un mod neinspirat, sa-si mai imblanzeasca fata. Dar nimic nu putea reprima natura salbatica a lui Domino - nici prietenii, nici scoala, nici societatea inalta in care se invartea mama ei. Chiar si lumea extraordinara care i s-a dezvaluit atunci cand a incercat o scurta cariera in domeniul modellingului, ea a palit in fata escapadelor sale. Doar atunci cand a dat de un seminar unde se recrutau aspiranti la cariera de vanatori de recompense a simtit ca setea ei de aventura se potolea in sfarsit. Spre groaza lui Sophie, Domino nu numai ca s-a indragostit de aceasta slujba, dar si de tovarasii ei de aventura, care au devenit familia ei de-a lungul anilor.

AVENTURA. Si asa incepe aventura, cu actiune, suspans si pe alocuri cu accente de comedie neagra...

Domino isi descopera vocatia si se alatura unei trupe de neispaviti, in care se includ seful ei, Ed Mosbey (Mickey Rourke), un tip salbatic si totusi formidabil, fost condamnat; Choco (Edgar Ramirez), un tip sexy din America Latina, care o admira in secret pe Domino si Alf (Rizwan Abbasi), un expatriat afgan, obsedat de explozibile. Asa se creeaza o trupa neobisnuita, dar stilul lor este perfect sincronizat. Foarte repede, ei cunosc un mare succes ca vanatori de recompense. Si unde sa-si arate mai bine talentul decat la televiziune?

MISIUNE. Atunci cand producatorul Mark Heiss (Christopher Wal-ken) si loialul sau asistent, Kimmie (Mena Suvari), au batut la usa lor, vanatorii de recompense au fost de acord sa devina starurile unui reality show de televiziune, "The Bounty Squad", gazduit de catre Ian Ziering si Brian Austin Green, din serialul Beverly Hills 90210. Necunoscuti pentru echipa de productie cat si pentru actori, Domino, Ed, Choco si Alf sunt gata sa se angajeze in cel mai mare caz al lor.

VIDEO & DVD
VAN GOGH. Floarea-soarelui are niste culori unice. Seminte galbene de nedescris. „Picturile mi vin ca prin vis", spunea Vincent Van Gogh. Un vis care de multe ori se transforma n cosmar ngrozitor. Kirk Douglas reuseste performanta de a interpreta un rol memorabil, metamorfozAndu-se n portretul unui artist chinuit ntre inspiratia geniului sau si disperarea ntunecata din mintea sa ntortocheata.

BATMAN: ANTRENAT PENTRU PUTERE. Trei aventuri nou-noute din seria animata. Cuceritorul miliardar Bruce Wayne s-a ntors n rolul salvatorului din Gotham City! In cel de-al treilea sezon, tAnarul Cavaler al Intunericului se lupta sa mpace dreptatea cu stilul sau de viata. In aceste trei episoade din celebrul serial tv animat, Batman se ntAlneste pentru prima data cu trei personaje negative - Joker, Omul Pinguin si Bane.

AFACEREA SECOLULUI. Chevy Chase, Sigourney Weaver si Gregory Hines fac parte din distributia filmului „Afacerea secolului", un film pamflet la adresa traficului cu arme la nivel international, scris de Paul Brickman (Risky Business) si regizat de William Friedkin. In genul comediilor, si aceasta pelicula se nscrie n categoria filmelor la adresa traficului cu arme mari, vAndute pe bani buni. Daca rAzi cu pofta, atunci filmul si-a atins scopul.

×
Subiecte în articol: domino