x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Duminica lui Ţăndărică

Duminica lui Ţăndărică

12 Oct 2007   •   00:00

Ovidiu Lipan Ţăndărică, veteranul Phoenix-ului, işi va lansa la "Duminica in familie" cel de-al doilea album de muzică aromănă, "Iskander" (după numele dat de perşi lui Alexandru cel Mare, marele conducător macedonean).

Ovidiu Lipan Ţăndărică, veteranul Phoenix-ului, işi va lansa la "Duminica in familie" cel de-al doilea album de muzică aromănă, "Iskander" (după numele dat de perşi lui Alexandru cel Mare, marele conducător macedonean). Indrăgostit de ritm, armonie şi un veritabil spirit multietnic, Ţăndărică a reorchestrat in acest album vechi melodii macedonene, interpretate de un "machidon" get-beget, Stelu Enache, acompaniat de naiul lui Gheorghe Zamfir. De altfel, cei trei vor fi prezenţi in studioul emisiunii şi vor interpreta in direct melodii de pe noul album. Vor veni să-i susţină sau să cănte alături de ei Marius Mihalache, Ivan Patzaichin, Oana Pellea, Nancy Brandes, Marius Tucă, Marcel Guguianu sau Mani Neumann de la Phoenix.

PRIMA TV/Trădaţi in dragoste/Reality-show/Luni 21:30

Trădaţi in dragoste

Deşi a trecut de mult de prima tinereţe, doamna Victoria işi iubeşte soţul cu aceeaşi patimă ca acum 36 de ani. Dacă pănă in urmă cu căteva luni, Victoria era convinsă că işi cunoaşte bărbatul ca pe propriile buzunare, de ceva vreme bănuieşte că in viaţa lui este o altă femeie.

TVR 1/Cafeneaua astrelor/Divertisment/Sămbătă 13:00

Cafeneaua...scorpionilor

Marius Florea Vizante aduce in faţa telespectatorilor cinci scorpioni veritabili. Elena Merişoreanu, Mariana Mihuţ şi Eugen Mihăescu (Krypton) sunt doar trei dintre cei care vor fi "analizaţi sub lupă" de astrologul şi psihologul de serviciu Mariana Cojocaru.

ACASĂ/Acasă in bucătărie/Cooking-show/Duminică 11:00

Acasă in bucătărie

Simona Mihăescu şi invitaţii săi vă vor impărtăşi cele mai ascunse taine ale bucătăriei. Care sunt preparatele preferate ale unor vedete, care sunt sfaturile specialistului in materie de gastronomie aflaţi duminică de duminică la "Acasă in bucătărie".

PRIMA TV/Şantier in lucru/Reality-show/Marţi 21:00

Şantier in lucru

Laur şi Andra, vamaioţii de la "Şantier in lucru", au fost foarte inspiraţi cănd şi-au pus cortul in bagaj, pentru că prima noapte petrecută in casă a coincis şi cu asaltul ţănţarilor. Maneliştii Regina şi Mihai au fost nevoiţi să găsească o soluţie ca să se deplaseze intre şantier şi Bucureşti. Şi au băgat adănc măna in buzunarul personal.

TVR 2/TVR 2 prezintă!/Divertisment/Sămbătă 19:30

TVR 2 prezintă!

Alexandra Velniciuc vă invită intr-o incursiune in spatele camerelor de filmat. Scopul ei este să vă dezvăluie secrete din culisele diverselor emisiuni realizate şi difuzate la TVR 2.

PRO TV/Te vezi la Ştirile pro tv/Reportaj/Duminică 13:15

Muzeul lui Allah

Destinaţia lui Cristian Tabără va fi Dobrogea, satul Baspunar, singura zonă in care există o comunitate alcătuită in exclusivitate din turci şi musulmani. Deşi in Romănia trăiesc in jur de 250.000 de turci şi incă 250.000 de tătari, deci o jumătate de milion de musulmani, se cunosc foarte puţine lucruri despre tradiţiile şi obiceiurile acestora. Suberekul şi baclavaua sunt, in general, tot ceea ce se ştie despre turcii din Romănia. Insă tradiţiile acestei minorităţi, conservate foarte bine intr-un sătuc precum Baspunar, rămas in afara timpului, inseamnă mult mai mult.

×
Subiecte în articol: telecomanda