x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Economisiţi energia!

Economisiţi energia!

de Adriana V. Paduraru    |    19 Feb 2008   •   00:00
Economisiţi energia!

Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Afacerilor Urbane din Germania a pornit o amplă campanie împotriva risipei de energie.

Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Afacerilor Urbane din Germania a pornit o amplă campanie împotriva risipei de energie. Pentru a-i îndemna pe nemţi să-şi izoleze termic locuinţele, astfel încât acestea să nu mai fie mari consumatoare de energie, două clădiri din Berlin au fost “dotate” cu fesuri.

 

Los Angeles - Actriţă chineză prinsă la furat

Actriţa chineză Bai Ling a fost arestată pentru furt dintr-un magazin din cadrul aeroportului internaţional din Los Angeles, informează Rompres. Vedeta din filmul “The Crow” a intrat într-un magazin din zona terminalelor în jurul orei locale 16:30, s-a servit cu două reviste şi un set de baterii, după care a părăsit magazinul fără a plăti cei 16 dolari datoraţi. Tentativa de furt a actriţei nu a scăpat vigilenţei unui supraveghetor al magazinului, care a intervenit şi a reţinut-o.

 

Noua Zeelandă - Melodie pentru câini în topurile muzicale

O melodie înregistrată pe o frecvenţă ce nu poate fi auzită decât de câini s-a plasat în partea superioară a clasamentelor muzicale neo-zeelandeze şi promite să se transforme într-un hit internaţional printre posesorii de câini, informează Reuters. Melodia “A Very Silent Night”, înregistrată la o frecvenţă ce poate fi auzită doar de câini, a fost transformată într-un hit de proprietarii patrupedelor. Discul pe care se află această melodie înregistrată în scopul ajutorării animalelor conţine două variante ale piesei, una instrumentală şi una vocal-instrumentală. Preţul unui exemplar este de 3,93 dolari. Până în prezent s-au reuşit vânzări în valoare de 17.300 de dolari.

 

Premieră - Automobilul din lemn

După apariţia primului automobil subacvatic, americanii se pregătesc şi ei de o premieră: maşina din lemn. Joe Harmon, în vârstă de 27 de ani, student la Universitatea de Stat din Carolina de Nord, a proiectat împreună cu colegii săi automobilul Splinter, realizat din lemn şi care urmează să atingă 380 km/h. Cu toate că este încântat de proiectul său, americanul nu este prea convins că acesta va fi, totuşi, un succes de piaţă. “Ca orice material, şi lemnul are avantajele şi dezavantajele lui. Vor exista oameni care îşi vor cumpăra o astfel de maşină, dar mă îndoiesc că va fi în viitorul apropiat”, adăugat el.

 

Hollywood - Înlocuitorii lui Heath Ledger

Actorii Johnny Depp, Jude Law şi Colin Farrell îl vor înlocui pe Heath Ledger în ultimul film al starului australian, “The Imaginarium of Doctor Parnassus”, rămas neterminat din cauza morţii premature a acestuia, informează variety.com. Pelicula, produsă de William Vince, în regia lui Terry Gilliam, se filma la Londra, când Ledger a fost descoperit mort la 22 ianuarie. Depp, Law şi Farrell vor juca rolul lui Ledger, “Tony”. În film, personajul lui Ledger este transportat în trei dimensiuni spaţio-temporale diferite.

 

×
Subiecte în articol: magazin