x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eddie Murphy, „Spice Father"

Eddie Murphy, „Spice Father"

de Andy Stanescu    |    25 Iun 2007   •   00:00
Eddie Murphy, „Spice Father"

Daca pana zilele trecute a negat ca ar fi tatal fetitei fostei „Spice Girl", Mel B (pe numele sau real - Melanie Brown), lui Eddie Murphy ii va fi foarte greu, de acum inainte, sa se ascunda „dupa visin".

Daca pana zilele trecute a negat ca ar fi tatal fetitei fostei „Spice Girl", Mel B (pe numele sau real - Melanie Brown), lui Eddie Murphy ii va fi foarte greu, de acum inainte, sa se ascunda „dupa visin". Si asta pentru ca testul de paternitate a relevat faptul ca micuta Angel Iris este fiica celebrului actor, informeaza IMDB.com, citat de Rompres.

Â
Melanie a primit cu satisfactie vestea cea buna, si a precizat ca a fost „distrusa" atunci cand Eddie a declarat, cu ceva timp in urma, ca, citam: „Nu stiu al cui este acest copil pana cand nu se va face un test ADN de paternitate". Se pare ca fostul membru al echipei „Saturday Night Live", o cam banuieste pe „albinuta" Mel B ca ar zbura regulat „din floare in floare". Totusi, pentru a nu ramane cu onoarea „nereperata", Murphy si-a luat angajamentul ca se va ocupa de cresterea copilului, alaturi de proaspata mamica.

×
Subiecte în articol: magazin