x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Electrolux, in sesiune

Electrolux, in sesiune

22 Feb 2005   •   00:00

Patru reprezentanti ai Grupului Electrolux vor participa la evenimentul International Presidents Meeting 2005, organizat de catre AIESEC in Bucuresti, in perioada 18-27 februarie.

Grupul Electrolux, producator de aparate electrocasnice pentru bucatarie, pentru curatat si pentru gradina si padure, este partener global al Asociatiei Internationale pentru Tineri AIESEC. Electrolux va fi responsabil de workshop-ul "Implementing Strategy", menit sa dezvolte abilitatile in acest domeniu ale tuturor delegatilor AIESEC. Electrolux isi doreste astfel sa vina in intampinarea studentilor din toata lumea, a declarat Nisarg Mehta, AIESEC Co-ordinator & Talent Development. Workshop-ul sustinut de catre Electrolux s-a desfasura sambata, 19 februarie, si este deschis exclusiv membrilor AIESEC.

OPINII. "Experienta noastra de pana acum cu cei doi stagiari din Romania si Polonia este pozitiva. Prezenta lor a adus un plus de diversitate culturala spatiului nostru, iar modul lor de gandi ne-a impresionat prin prospetime si acuratete. Speram ca, dupa ce vor termina stagiul, vor avea mai multa experienta si abilitati si vor avea acces astfel la mai multe oportunitati. Prin stagiile de practica in cadrul companiei Electrolux, noi incurajam o adevarata generatie de tineri talentati", a declarat Miriam Kollnig, HR Manager, Electrolux Central - Eastern Europe. Tanarul roman Vladimir Spiridon, stagiar din Europa Centrala si de Est in cadrul departamentului Revenue Management, Electrolux, ne-a impartasit experienta lui zilnica din cadrul companiei: "Cea mai mare provocare este aceea de a stabili in timp util cele mai potrivite produse, cele mai potrivite preturi, pentru diversele piete de desfacere, in vederea obtinerii unui profit cat mai bun". (Alex Anghel)

×
Subiecte în articol: sufletul comertului electrolux