x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eli Stone

Eli Stone

de Adriana V. Paduraru    |    25 Apr 2008   •   00:00

Un avocat de succes cu... halucinaţii divine

AXN/Serial/Duminică  22:00

Pentru Eli Stone (Jonny Lee Miller), totul s-a declanşat cînd a început să “audă” o melodie... apoi realizează că este piesa lui George Michael – Faith... apoi chiar îl vede cîntînd peste tot pe unde merge: în living, în holul biroului şi în final pe cer... Nu-i aşa că e ciudat?

Ambiţios şi plin de farmec, Eli Stone şi-a construit o carieră de succes la o firmă de avocatură renumită din San Francisco, care reprezintă în instanţă cele mai mari şi mai bogate corporaţii. El nu numai că are succes, dar este şi extrem de norocos,  pentru că în curînd se va căsători cu fata şefului cel mare. Dar brusc începe să aibă o serie de halucinaţii ciudate. Mai bizar însă este că ele par să se lege şi par să aibă un sens.


PROBLEME. Fratele său Nathan, neurolog, descoperă că Eli suferă de un anevrism la creier, inoperabil. Acesta reprezintă cauza morţii tatălui său şi care îi provoacă lui halucinaţiile. Între timp, Eli îl vizitează pe dr. Chen, un chinez specialist în acupunctură, care îl ajută să-şi reamintească lucruri uitate din trecut. Dacă Nathan reprezintă ştiinţa, dr. Chen întruchipează soarta. Dr. Chen sugerează chiar că ar putea exista o explicaţie divină pentru halucinaţiile pe care le are avocatul – în viziunea lui, Eli ar putea fi profet. În timp ce Eli este sceptic cu privire la presupunerile lui Chen, viziunile pe care le are îl ajută să descopere cine vrea să fie cu adevărat.

Eli îşi redefineşte felul în care-şi percepe viaţa şi meseria de avocat. Prima decizie pe care o ia în acest sens este destul de radicală: preia cazul unei mame singure al cărei fiu a devenit autist din cauza unui medicament. În acest caz, el trebuie pledeze împotriva unei firme care este un important client al companiei la care lucrează. Este o schimbare majoră şi prima din şirul celor pe care le va face...

Atît scenariul, cît şi distribuţia sînt de excepţie: publicul îi va revedea cu plăcere pe Natasha Henstridge şi pe Thomas Cavanagh, dar mai ales pe Victor Garber, în rolul şefului cel mare.

 

News

PRO CINEMA/ Serial/ Luni    20:30
APROAPE DE ADEVĂR.
Pentru cri­mele care au şocat L.A.-ul, pentru ­ca­zurile învă­lui­te în mister şi asasinii care neagă chiar şi în faţa eviden­ţei există o singură so-luţie – divi­zia specială a departamentului de poliţie din Los Angeles, condusă de Brenda Johnson (Ky­ra Sedgwick). Acest rol i-a adus actriţei un Glob de Aur şi o nominalizare la Emmy, pentru cea mai bu­nă actriţă în rol principal. Din distribu­ţie mai face şi parte J. K. Simmons (“Juno”, “Mulţumim că fumaţi!”, “Spiderman”).


PRO CINEMA/Serial/ Marţi    19:00
DRAGOSTE, SEX ŞI CARIERĂ.
Eve, senzaţia hip-hop a Americii, cîşti­gătoarea premiului Grammy supranumită şi “pitbull-ul cu fustă”, le va spu­ne telespectatorilor Pro Cinema totul despre “Dragoste, sex şi carieră” (“Eve”). Cîntăreaţa interpretează în serialul care-i poartă numele rolul lui Shelly Williams, o femeie inteligentă şi sigură pe ea, care încearcă să men­­ţină în echilibru planurile cele mai “animate” ale vieţii: dragostea, sexul şi cariera. Iar cînd încerci să jonglezi cu nişte situaţii imposibile, cel mai mult poţi conta pe ajutorul prietenilor binevoitori. Rita Lefleur (Ali Landry), un model superb şi... disponibil, şi Janie Egins (Desselle Reid), o femeie foarte atrăgătoare care are o carieră fericită şi este bucuroasă că a ieşit de pe piaţa întîlnirilor, îi oferă însă lui Shelly sfaturi contradictorii cu privire la drumul “amoros” pe care trebuie să-l aleagă.

 

×
Subiecte în articol: serial