x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Euforia Corinei Danila

Euforia Corinei Danila

de Mihaela Suciu    |    03 Feb 2006   •   00:00
Euforia Corinei Danila

Din martie, Corina Danila va avea, seara de seara, propriul talk-show. Tema centrala a discutiilor? Femeia

VEDETE
Din martie, Corina Danila va avea, seara de seara, propriul talk-show. Tema centrala a discutiilor? Femeia

Plecarea ta din Media Pro a fost o surpriza. De ce ai facut pasul acesta?Pentru ca asa am simtit, pentru ca a fost un moment in viata mea in care am simtit ca trebuie sa ma si exprim liber, nu doar sa gandesc liber - asta am mai declarat-o. Suna a un fel de laitmotiv, dar chiar asta e adevarul si asa se aplica.

Cand inca nu plecasesi de la Acasa, banuiesc, te astepta un alt proiect de telenovela la Acasa…
Banuiesti gresit. Eu i-am rugat sa aiba intelegere, ceea ce au si avut, sa nu ma includa in proiectele lor viitoare in ceea ce priveste telenovelele.

De ce?
Pentru ca nu ma reprezinta si pentru ca proiectul la care am participat, "Numai iubirea", fiind unul de inceput, pentru mine a fost greu de dus pana la capat, din cauza programului infernal de lucru. Personal, am avut probleme cu personajul pe care l-am jucat in telenovela in sensul ca pentru mine nu era credibil. Oricat am incercat sa-mi apar personajul, sa-l iubesc, sa-l inteleg si sa-l accept. Nu stiu cate femei din Romania reactioneaza asa cum a facut personajul meu. Asta e! Nu as fi vrut sa-l dezvolt asa, dar asa a fost scenariul.

Dar a prins la public…
Eu sunt convinsa ca publicul m-a indragit, pentru ca deja avea o perceptie buna in ceea ce ma priveste. Am avut grija ca in toti anii astia in care am lucrat in televiziune sa ma expun publicului asa cum sunt ca natura, si anume sensibila, buna la suflet, nu stiu, pozitiva… Sensibilitatea si blandetea cred ca le am de la parinti, de la locurile natale, de la radacini. Oamenii ma percepeau deja ca pe o fiinta blanda, buna, pozitiva.

Vrei sa spui ca exista deja publicul Corinei Danila, care se va muta la Euforia TV?
Da. Poate ti se pare o lipsa de modestie, dar chiar sunt oameni care ma urmaresc si ma indragesc si au avut ce invata de la mine toti anii astia. Asta e adevarul.

De ce ai ales dintre toate televiziunile tocmai Euforia TV?
Pentru ca in momentul acesta al vietii mele mi se potriveste la fix. Si canalul, si proiectul la care voi lucra mi se potrivesc. M-am maturizat, am evoluat si continuu sa evoluez. Asta incerc sa fac in fiecare zi. Nu mai sunt o pustoaica, dar mintea mea copilareste in continuare si probabil ca lucrul asta o sa se intample pana dincolo de trecerea finala, intelegi? Am posibilitati de a ma exprima, de a face ce simt, de a face ceea ce gandesc.

Proiectul emisiunii pe care o vei avea la Euforia TV iti apartine sau e al televiziunii?
Proiectul e unul Euforia, dar se definitiveaza impreuna cu mine. Asta s-a dorit. Despre ce fel de emisiune vorbim? E un talk-show-magazin pentru si despre femei in care vor fi atat invitati vedete, cat si invitati specialisti, in functie de domeniul despre care se va discuta. Se vor discuta toate problemele care le preocupa pe femei. De exemplu, probleme legate de relatii, de machiaj, de lifestyle. O sa trecem inclusiv prin bucatarie, dar din perspectiva artei culinare. Va fi o emisiune care va dura cam o ora si jumatate, in prime-time, de cinci ori pe saptamana - de luni pana vineri. S-ar putea sa avem reportaje care sa ilustreze anumite subiecte. Nu vrem sa oferim neaparat distractie. Tindem catre o informare corecta si obiectiva vizavi de tema aleasa. Vor fi mai degraba reportaje care sa sustina ca atare tema.

Cum va arata prima emisiune?
Va fi inregistrata. Sunt lucruri care te ajuta sa livrezi publicului informatia asa cum doresti. Sigur ca directul e direct… Va fi si un public in sala, care intervine.

Stii deja numele talk-show-lui?
Am facut la brainstorminguri de-am innebunit. Inca nu ne-am hotarat. Toate pe care le-am gasit noi definesc bucatele din emisiune, nu intregul. Asta e partea cea mai grea. Ne-am intrebat la un moment dat ce culoare are emisiunea. Si am ajuns la ideea de curcubeu, pentru ca are in cuprinsul ei tot. Ei, dar pune tu titlul asta emisiunii! Nu merge. Am plecat de la ideea filmului cu Mel Gibson - "Ce-si doresc femeile", noi considerand ca aceasta emisiune poate da raspunsul la acea intrebare. Dar titlul care sa fie ok… Inca ne gandim. Ca sa-ti dai seama cam ce defineste emisiunea, du-te cu gandul la "Totul despe sex", la modul personajelor de a opta pentru diverse actiuni care par imposibile si neasteptate. Atitudine, curaj, respectul de sine, liberul arbitru, tot ce se leaga de acestea se regasesc si in ideea emisiunii…

Adica un fel de revista Tango…?
In discutiile noastre, evident s-a tinut cont si de revistele glossy, pentru ca sunt importante pentru femei si este clar ca publicului aceluia ne adresam.

Cum crezi ca ar vrea sa fie femeia care se va uita la acest talk-show?
Sa fie activa, dinamica, sa fie in tendinte in orice domeniu, inclusiv in arta culinara, in unghii false, in cea mai trendy carte aparuta, inclusiv in relatiile de serviciu, de cuplu. Felul in care femeia se manifesta, felul in care se exprima, asta conteaza. De exemplu, e foarte important pentru mine in momentul de fata ca nu mi se mai impune sa fac anumite lucruri. Chiar mi-am dorit sa fiu imbracata asa… Ce facem noi in emisiune? Are o femeie o idee in minte si se framanta si are nevoie de un imbold, de o incurajare? Aici intervenim noi.

De unde stii ca femeile care se vor uita la emisiune gandesc la fel ca acelea care au conceput emisiunea?
Orice femeie are trasaturile de baza. Orice femeie se defineste prin anumite trasaturi, care sunt valabile la orice femeie. Orice femeie are o prietena cea mai buna cu care sta de vorba despre lucrurile care i s-au intamplat peste zi sau despre ce cura de slabire tine sau despre ce tip misto a vazut la coafor. E valabil peste tot, nu doar in Romania.

Cand se va lansa emisiunea?
E posibil prin martie. Ne-am dori sa fie chiar de 8 martie, ca un cadou adus femeilor, dar nu e sigur.

FII EUFORICA
Euforia lifestyle TV emite o oferta variata de programe cuprinzand: informatii si sfaturi in legatura cu cele mai diverse aspecte ale stilurilor de viata, transmisii de la diverse evenimente sociale, culturale, inaugurari, lansari de produse si servicii, prezentari de moda.

Accesati www.euforia.tv
×
Subiecte în articol: emisiune euforia