x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eva Mendes a căzut de pe cal

Eva Mendes a căzut de pe cal

23 Noi 2007   •   00:00

Actriţa Eva Mendes a avut parte de un accident in timpul unei şedinte foto pe care o realiza pentru calendarul Campari... Eva povesteşte amuzată: "Pozam imbrăcată in Albă ca Zăpada, cănd eu şi Făt-Frumos am căzut de pe calul alb.

Actriţa Eva Mendes a avut parte de un accident in timpul unei şedinte foto pe care o realiza pentru calendarul Campari... Eva povesteşte amuzată: "Pozam imbrăcată in Albă ca Zăpada, cănd eu şi Făt-Frumos am căzut de pe calul alb. Pănă la urmă, totul s-a transformat intr-o intămplare amuzantă şi nimeni nu s-a rănit". Eva a mai declarat că este foarte măndră de cel mai recent film in care joacă alături de Joaquin Phoenix, "We Own the Night". Presa americană a speculat că intre cei doi s-ar fi infiripat o idilă. Eva a filmat o scenă erotică ce va apărea chiar in deschiderea noului film, "We Own the Night". Actriţa a fost extrem de stresată de faptul că va trebui să suspine chiar la inceputul filmului. Mai mult, ea a făcut tot posibilul pentru ca regizorul James Gray să renunţe la scena fierbinte in care trebuia să se masturbeze alături de Joaquin.

Natalie Portman, cea mai stilată actriţă

Natalie Portman a fost desemnată cea mai stilată actriţă de revista americană InStyle, devansăndu-le pe bunele sale prietene Drew Barrymore şi Cameron Diaz. Actriţa din "Closer" a ocupat prima poziţie pentru că "are incredere deplină in croiala şi calitatea unei rochii grozave". Locul al patrulea a fost ocupat de Penelope Cruz, urmată de Jennifer Lopez şi Anne Hathaway. Cate Blanchett s-a impus pe locul al şaptelea, in faţa actriţelor britanice Sienna Miller şi Helen Mirren.

Antonio Banderas şi-ar dori să fie femeie

Antonio Banderas a şocat intreaga audienţă prezentă la o conferinţă de presă la Sofia printr-una dintre declaraţiile sale. El a declarat că şi-ar dori să fie femeie pentru o zi. Motivul? "Mi-ar plăcea să fiu femeie pentru a le putea inţelege mai bine. Chiar sunt curios să aflu prin ce trec ele. Aş putea fi Mimi (regizoarea noii producţii «The Code») pentru a vedea prin ce trece pe platourile de filmare", a declarat Banderas. Morgan Freeman nu a intrat in joc şi nu a dorit să răspundă la intrebare. Filmul "The Code" este realizat in Bulgaria, iar Antonio Banderas şi Morgan Freeman interpretează rolurile a doi hoţi care incearcă să fure două ouă Fabergé.

Cameron Diaz iubeşte din nou

Actriţa Cameron Diaz are un nou iubit foarte bogat. Se pare că cel care i-a cucerit inima este Liran Peterzil, proprietar al unui lanţ de hoteluri in Israel. In urmă cu căteva săptămăni, Diaz a fost văzută in compania lui Liran intr-un club din Las Vegas, in ipostaze intime. Căţiva martori au declarat că cei doi au stat toată noaptea unul lăngă altul. După mult mediatizata despărţire de Justin Timberlake şi relaţia zbuciumată cu iluzionistul Criss Angel, Cameron Diaz credea că şi-a găsit iubirea vieţii: Jude Law. Insă nici relaţia lor nu a durat mult.

×
Subiecte în articol: star news