x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Exces de zel - Nedved si-a cerut scuze

Exces de zel - Nedved si-a cerut scuze

de Andy Stanescu    |    07 Noi 2007   •   00:00
Exces de zel  -  Nedved si-a cerut scuze

"Imi pare rau ca i-am provocat o accidentare grava lui Luis Figo. Eu nu sunt un jucator violent, nu mi-am dorit niciodata sa le fac rau adversarilor. Nu numai ca nu am avut nici o intentie sa-l accidentez, dar nu a existat din partea mea nici un pic de rautate sau de resentiment fata de colegii de la Inter. A fost pur si simplu un exces de angajament si o interventie ratata".

Intr-o "scrisoare deschisa", publicata pe site-ul clubului lombard, mijlocasul ceh Pavel Nedved si-a cerut scuze pentru interventia care i-a provocat lui Figo o fractura de peroneu, in partida de Serie A disputata duminica intre Juventus Torino si Internationale Milano si incheiata cu scorul de 1-1. "Imi pare rau ca i-am provocat o accidentare grava lui Luis Figo. Eu nu sunt un jucator violent, nu mi-am dorit niciodata sa le fac rau adversarilor. Nu numai ca nu am avut nici o intentie sa-l accidentez, dar nu a existat din partea mea nici un pic de rautate sau de resentiment fata de colegii de la Inter. A fost pur si simplu un exces de angajament si o interventie ratata", a precizat fostul "Balon de aur", dupa ce a fost aspru criticat de presa din cizma.

''Stiu sa-mi fac autocritica si inteleg ca determinarea sau combativitatea pot provoca unele greseli, proteste la adresa arbitrilor ori interventii mai dure asupra adversarilor. Insa eu nu sunt tipul de jucator care doreste sa faca rau'', a mai adugat Nedved, in apararea caruia a sarit nimeni altul decat antrenorul "pagubit" in acest caz, Roberto Mancini! Tehnicianul interist a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa, ca interventia cehului a fost doar "un fault de joc", un eveniment nefericit ce se poate produce oricand in timpul jocului. Declaratia lui Mancini nu a fost insa pe placul presedintelui milanez Massimo Moratti: "Exista lucruri care intre campioni nu se fac niciodata. Ceea ce inseamna ca unul dintre cei doi nu este un adevarat performer". Campion sau nu, Nedved isi va putea vedea de treaba in continuare, in vreme ce Luis Figo (35 de ani) va ramane departe de gazon, cel putin 3 luni de acum inainte.

×
Subiecte în articol: magazin