x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EXCLUSIV / Gigi Becali forţat să vîndă Steaua?

EXCLUSIV / Gigi Becali forţat să vîndă Steaua?

de Ovidiu Ciutescu    |    06 Iun 2008   •   00:00
EXCLUSIV / Gigi Becali forţat să vîndă Steaua?
Sursa foto: GSP/

Nervii lui Gigi Becali sînt întinşi la maxim. Interzis pe stadioane şi lovit în jucăria favorită- Steaua, latifundiarul din Pipera a declarat că se gîndeşte să vîndă acţiunile de la Steaua şi să scape de probleme. Ceea ce nu ştie Becali sau nu vrea să o facă publică este informaţia legată de interesul unor cercuri care caută de luni bune o modalitate prin care acesta să fie scos din fotbalul românesc.

Nervii lui Gigi Becali sînt întinşi la maxim. Interzis pe stadioane şi lovit în jucăria favorită- Steaua, latifundiarul din Pipera a declarat că se gîndeşte să vîndă acţiunile de la Steaua şi să scape de probleme. Ceea ce nu ştie Becali sau nu vrea să o facă publică este informaţia legată de interesul unor cercuri care caută deluni bune o modalitate prin care acesta să fie scos din fotbalul românesc.

LA MEZAT. "Eu nu am nici o treaba, ies si din viata publică, şi din viaţa sportivă, termin, vînd şi cu asta basta. Vînd acţiunile şi am terminat bîlciul. Nu mai merg la fotbal. Care e problema?", a spus Becali, care a continuat: "Marian Iancu? Mureşan? Fraţilor, voi comentaţi? Vă face omul un bine şi voi îi dati în cap? Păi, visa CFR să joace în ligă? Sau Timişoara în cupele europene? Datorită Stelei, care a adunat puncte joacă ei acum în Europa". În urmă cu două luni, mai mulţi oameni de afaceri din Bucureşti, care sînt finanţatori ai unor grupări din prima şi a doua ligă, au primit oferta de a prelua Steaua! „Am fost sunat şi întrebat dacă sînt dispus să devin acţionar la Steaua. Am întrebat: Nu am bani de aşa ceva, dar vinde Becali? Mi s-a spus: Nu, nu vinde, dar de asta ne ocupăm noi!”, ne-a relatat un cunoscut om de fotbal sub protecţia anonimatului! Acesta a lăsat să se înţeleagă faptul că cel care i-a oferit posibilitatea să devină acţionar la Steaua este un cunoscut om politic şi apropiat al lui Gigi Becali!

 

×
Subiecte în articol: magazin steaua becali