x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Export - Escrocheria "Maradona" implementată in Australia

Export - Escrocheria "Maradona" implementată in Australia

de Jurnalul National    |    05 Oct 2007   •   00:00

Mihai Valentin Căslariu, Cristian Ovidiu Pătraşcu şi Lucian Tudor s-au prezentat, vineri, in faţa Curţii Locale Centrale din Sydney, in urma acuzaţiilor că au pus la cale o escrocherie prin care au primit mii de dolari de la turiştii japonezi.

Căslariu şi Tudor au abordat cinci bărbaţi japonezi, in Sydney, intre 10 şi 27 septembrie, arătăndu-şi insignele şi declarăndu-se ofiţeri de poliţie. Pătraşcu avea rolul de a distrage atenţia victimelor pentru a permite celor doi colegi să işi joace mai bine rolurile.

Aşa-zişii poliţişti le cereau turiştilor să işi predea cărţile de credit şi datele personale, iar apoi retrăgeau bani din conturile lor.

Potrivit informaţiilor din tribunal, Căslariu avea asupra lui 16.950 de dolari in momentul in care a fost arestat, poliţiştii bănuind că suma este rezultatul escrocheriei.

Romănii au pledat vinovaţi la cinci acuzaţii de obţinere de bani prin inşelăciune, iar Căslariu şi Tudor au recunoscut că posedă banii furaţi şi un dispozitiv pentru citirea cărţilor de credit.

Cei doi au negat insă că s-au deghizat in poliţişti.

  • Mediafax
  Â

×
Subiecte în articol: magazin