x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Facebook - O faţa jenantă pentru unii miniştri francezi

Facebook - O faţa jenantă pentru unii miniştri francezi

de Jurnalul National    |    02 Oct 2007   •   00:00

Miniştrii din cadrul guvernului francez au fost puşi intr-o postură jenantă de proprii copii, ale căror intrări pe popularul site Facebook au fost depistate şi făcute publice.



Miniştrii din cadrul guvernului francez au fost puşi intr-o postură jenantă de proprii copii, ale căror intrări pe popularul site Facebook au fost depistate şi făcute publice, relatează Telegraph.co.uk.

Fiul premierului François Fillon, Antoine, in vărstă de 22 de ani, este membru al mai multor grupuri de chat bizare, printre care şi cel denumit 'Şi eu sunt măndru de rahatul meu', care are 93 de membri şi in care sunt discutate 'cele 16 tipuri diferite de excremente'.

Antoine Fillon mai este membru al cercului 'Prietenie fără picioare', care are 650 de membri, adepţi ai orgiilor cu alcool.

Revista financiară Capital a publicat in ultima sa ediţie o fotografie in care fiul premierului francez apare străngănd in braţe două tinere, arătănd destul de cherchelit.


Nicolas Barnier (22 de ani), fiul ministrului mediului Michel Barnier, figurează şi el pe lista membrilor Facebook. El a postat o fotografie in care apare imbrăcat cu un şorţ pe care este imprimat un desen erotic. Intr-o alta, este prezentat ţinănd o puşcă de vănătoare, cu mesajul: 'Sunt stăngaci şi ţintesc foarte bine'.
  • ROMPRES

×
Subiecte în articol: magazin