x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fobii de vedeta

Fobii de vedeta

de Adriana V. Paduraru    |    23 Sep 2005   •   00:00
Fobii de vedeta
MAGAZIN
Actrita britanica RACHEL STEVENS, de exemplu, a dezvoltat o alta teama: de toalete. Rachel a declarat ca ii este frica sa nu ramana blocata in WC, asa ca, de fiecare data cand merge "unde si regele se duce singur", nu incuie usa.

Lui BILLY BOB THORNTON nu ii este cu siguranta frica de ace. Lucru demonstrat si de numeroasele tatuaje pe care le poseda. Fostul sot al Angelinei Jolie se teme, in schimb, de mobila veche. Fobia lui nu a fost totusi o piedica in realizarea filmelor "Bandits" sau "Sling Blade", unde a avut de-a face din plin cu astfel de piese. Billy Bob a mai dezvoltat o fobie: cutitele din plastic. Si a recunoscut acest lucru in timpul unei crize de nervi pentru ca ii disparuse argintaria. Dar nu a fost suficient de nervos pentru a spune si de ce.

Soacra fotbalistului DAVID BECKHAM a spus din casa. Ea a declarat intr-un interviu ca ginerelui sau ii este frica de pasari. Nu stie insa care au fost cauzele care au dus la aceasta fobie.

Pentru NICOLE KIDMAN nimic nu este infricosator decat fluturii. Inca de cand era copil, in Australia, frumoasei actrite i-a fost teama de aceste insecte. "Imi amintesc ca deseori veneam de la scoala si nu indrazneam sa intru in casa deoarece pe usa era un fluture", a marturisit Nicole. O alta australianca, HOLLY VALANCE, uraste surprizele. Ba chiar a dezvoltat o fobie in acest sens. De aceea nu-i plac nici cadourile. Iar daca cineva ii face unul, il roaga respectuos sa-l despacheteze.

Jessica Simpson este speriata de delfini. Delfinii n-au nimic impotriva

Cantareata JESSICA SIMPSON se teme de delfini. "Pentru mine aceste mamifere sunt rechini. Degeaba mi se spune ca sunt prietenosi, tot imi este frica de ei. Sotul meu a incercat sa ma convinga sa trec peste aceasta fobie, dar nu prea a reusit. Voi face tot posibilul insa sa reusesc", a explicat Jessica. Colegul de breasla JUSTIN TIMBERLAKE nu se teme de delfini, ci de rechini. Acesta este si motivul pentru care nu o insoteste la surfing pe iubita lui, Cameron Diaz: "Cand aveam 8 ani, m-am mutat cu parintii in Florida. Am fost intr-o zi pe plaja si exact atunci a avut loc un atac al unor rechini". Cand are de facut filme cu arme, HALLE BERRY are mult de lucru. Si asta pentru ca ii este frica de pistoale. Daca cutitele nu-i provoaca nici o reactie, armele de foc o inspaimanta de moarte: "N-am tras in viata mea cu un pistol adevarat. Am avut terapeuti care m-au ajutat sa trec peste aceasta fobie".

ROBBIE SE TEMEA DE DESENE

Â

Britanicul ROBBIE WILLIAMS a dezvoltat in copilarie o fobie fata de desenele animate. Cu toate acestea, el a acceptat propunerea de a fi una dintre vocile remake-ului "The Magic Roundabout", unde ii va avea ca parteneri pe Ray Winstone si Kylie Minogue. Cantaretul le-a povestit ziaristilor cum se ascundea dupa canapea de fiecare data cand la televizor erau desene animate.

Â

×