x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fodor No one?

Fodor No one?

04 Ian 2008   •   00:00

Pe Răzvan Fodor il cunoaştem in primul rănd ca solist al formaţiei Krypton, apoi din multe seriale tv şi, mai nou, dintr-un rol excepţional in spectacolul „No One".

 

Ce ştim despre artistul Răzvan Fodor?

 

Pe Răzvan Fodor il cunoaştem in primul rănd ca solist al formaţiei Krypton, apoi din multe seriale tv şi, mai nou, dintr-un rol excepţional in spectacolul „No One".

 

ETAPĂ. Ce spune Răzvan Fodor despre primul rol in teatru? „E un lucru care cred că vine firesc după ultimii doi ani in care am făcut mai multe seriale de televiziune. Sunt foarte mulţumit că fac ce-mi place. Lumea din industria cinematografiei, a teatrului, oarecum, m-a asimilat şi mă place, iar lucrul acesta e foarte inălţător pentru mine. Mi se pare o etapă firească, am primit oferta, am acceptat-o, oarecum indoit că aş putea să fac faţă la teatru. Am invăţat un text pe care l-am dat şi am luat cas­ting-ul cu ghilimelele de rigoare! După trei săptămăni de repetiţie am avut premiera la spectacolul „No one", care s-a jucat de două ori cu casa inchisă şi acest lucru mă inalţă."

 

DIFERIT. „In teatru totul este mai profund şi se munceşte mai mult. Trebuie să fii foarte atent la nuanţe, pentru că replica o dai o singură dată şi, dacă nu oferi nuanţa potrivită la omul acela de la doi metri sau de la 10 metri de tine, nu ajunge la el ceea ce tu vrei să transmiţi. In film e altceva, ţi se spune STOP! N-ai făcut bine, se mai face incă o dată. La teatru e foarte important şi tocmai de aceea se repetă foarte mult. E altceva… altceva! Tocmai de aceea am spus că e o etapă pe care trebuia să o parcurg."

 

Dificila alegere

Dacă ar fi să aleagă intre muzică, teatru şi film, Răzvan Fodor răspunde oarecum suspinănd: „Acum doi ani spuneam mai mult muzică, acum aş putea spune egal şi mi-ar plăcea foarte mult să fac atăt muzică, căt şi teatru şi film şi mai ales să pot să le fac la fel de bine pe toate. Dar dacă sunt constrăns şi trebuie să aleg doar una, aş merge pe muzică, pentru că este prima dragoste şi pe asta nu poţi să o uiţi niciodată. Mă surprind in drumul spre teatru sau la filmări şi cănt in maşină o oră şi jumătate căt stau in trafic. Mi-e dor, mi-e foarte dor şi d-abia aştept să-mi termin albumul". Cu foarte mult drag, Răzvan ţine să ne reamin­tească faptul că din luna ia­nua­rie la Teatrul Metropolis se reia spectacolul „No one".

×
Subiecte în articol: teatru vedete