x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fotografiile familiei Pitt – Jolie, motiv de ceartă în instanţă

Fotografiile familiei Pitt – Jolie, motiv de ceartă în instanţă

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Iul 2008   •   00:00
Fotografiile familiei Pitt – Jolie, motiv de ceartă în instanţă

11:04 • Brad Pitt şi Angelina Jolie sînt nervoşi. Prin intermediul avocaţilor au ameninţat că vor da în judecată pe oricine va publica fotografiile recent făcute de paparazzi starului şi familiei acestuia proaspăt mărite, la reşedinţa lor din Franţa, susţine thesmokinggun.com .

Brad Pitt şi Angelina Jolie sînt nervoşi. Prin intermediul avocaţilor au ameninţat că vor da în judecată pe oricine va publica fotografiile recent făcute de paparazzi starului şi familiei acestuia proaspăt mărite, la reşedinţa lor din Franţa, susţine thesmokinggun.com .

 

AVERTIZAŢI. Fotografiile care îi au drept protagonişti pe Pitt şi familia acestuia au fost făcute "pe furiş", cu ajutorul unor aparate foto puternice şi vîndute unui cumpărător neidentificat, au indicat avocaţii din Los Angeles, într-o scrisoare publicată pe site-ul de internet american The Smoking Gun. Avocaţii nu au specificat care dintre membrii familiei starului au fost surprinşi în fotografii. Pitt şi actriţa Angelina Jolie, mama copiilor săi, au vîndut unei publicaţii din Statele Unite, pentru suma de 11 milioane de dolari, drepturile asupra primelor imagini cu gemenii lor. Banii vor fi oferiţi unor organizaţii caritabile. Avertismentul avocaţilor vine la aproape o săptămînă după ce Jolie a fost externată din clinica din Nisa unde, pe 12 iulie, a născut gemenii Vivienne Marcheline şi Knox Leon. Angelina Jolie şi Brad Pitt au sosit pe Coasta de Azur în aprilie. După ce a locuit o vreme la Cap Ferrat, în vila co-fondatorului Microsoft Paul Allen, cuplul s-a instalat, pe durată nedeterminată, într-o vilă aflată pe domeniul Miraval. Avocatul lui Pitt, Yael Holtkamp, spune că paparazzi care au făcut fotografiile "au violat în mod maliţios" intimitatea actorului, potrivit legilor californiană şi franceză. Holtkamp spune că o agenţie foto nespecificată, care a vîndut deja aceste fotografii, a fost de acord să nu mai efectueze alte vînzări şi să elimine imaginile de pe site-ul său de internet. Mai multe alte pagini web care aveau link-uri la acele fotografii le-au eliminat pînă joi. The Smoking Gun, care publică documente legale şi mandate de arestare ce implică celebrităţi, au publicat scrisoarea trimisă de avocaţii lui Pitt. În aceeaşi scrisoare se indică faptul că orice site web care va posta fotografiile în cauză va fi dat, de asemenea, în judecată. Familia Pitt are în prezent şase copii, din care trei adoptaţi - Maddox, în vîrstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vîrstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vîrstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii nou-veniţi pe lume, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

×
Subiecte în articol: magazin jolie pitt