x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Frumuseţi extraterestre

Frumuseţi extraterestre

de Adriana V. Paduraru    |    14 Mar 2008   •   00:00

Ţinute bizare, accesorii adecvate, machiaj cât cuprinde şi un conflict intergalactic. Acestea sunt ingredientele unui film SF. Şi pentru ca succesul să fie deplin, totul se asezonează cu nişte frumuseţi extraterestre care să-ţi taie respiraţia. Cum lista exemplelor este destul de lungă, noi ne limităm la doar câteva.

Ţinute bizare, accesorii adecvate, machiaj cât cuprinde şi un conflict intergalactic. Acestea sunt ingredientele unui film SF. Şi pentru ca succesul să fie deplin, totul se asezonează cu nişte frumuseţi extraterestre care să-ţi taie respiraţia. Cum lista exemplelor este destul de lungă, noi ne limităm la doar câteva. De pildă, Sil (alias Natasha Henstridge) din “Specii”. Sil a fost creată într-un laborator secret din Utah, de o echipă de savanţi, folo­sind urme de ADN dintr-un meteorit. Rezultatul, un hibrid jumătate uman, jumătate extraterestru, este o femeie absolut superbă, care pose­dă o forţă extraordinară. În plus, libidoul său depăşeşte orice limite. După ce evadează, Sil porneşte să se împerecheze cu toţi cei care-i  ies în cale, lăsând în urmă un şir de ca­davre. În 1968, Jane Fonda îi dădea viaţă femeii-astronaut Barbarella. Acţiunea se petrece în anul 4000, iar misiunea ei este de a-l găsi pe Duran-Duran, inventatorul unei arme pe­riculoase, care doreşte să-şi vândă invenţia unei planete duşmane.

 

AL CINCILEA ELEMENT. O altă fru­museţe pământeană, Milla Jo­vovich, a întruchipat un personaj extraterestru. În 1997, îşi făcea apariţia Leeloo, Al Cincilea Element, singurul care putea scăpa planeta de Răul ce ameninţa să o cucerească. Lista frumuseţilor extraterestre poate continua cu Tricia Helfer, Grace Park şi Lucy Lawless. Cea din urmă vă este cunoscută în rolul Xena, prinţesa războinică. Cele trei femei interpretează rolul ro­bo­ţilor Ca­prica Six, Sharon “Boo­mer” Agathon şi D’anna Biers în serialul “Battlestar Galactica”. Nu putea să lipsească din enumerare două perso­naje din Star Treck. Este vorba despre Sevin of Nine (Jeri Ryan) din ST: Voyager, respectiv Jadzia Dax (Terry Farrell) din ST: Deep Space Nine.

 

MAN IN BLACK. Deşi gurile rele au spus că Larei Flynn Boyle doar un cheeseburger îi mai lipsea din arsenalul ei de extraterestră peri­culoasă, în partea a doua a peliculei “Bărbaţi în negru”, totuşi nu putem contesta frumuseţea ei “nepă­mânteană”.

 

Deghi­zată într-un topmodel care prezintă lenjerie intimă, Serleena este, de fapt, o creatură malefică Kylo­thiană, care, alături de complicele ei cu două capete, ameninţă supravieţuirea rasei umane. Planurile îi sunt înse date peste cap de cei doi agenţi speciali, interpretaţi de Will Smith şi de Tommy Lee Jones.

×
Subiecte în articol: magazin