x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun GALERIE FOTO - Un pisoi a parcurs 500 de kilometri în spatele barei de protecţie a unei maşini

GALERIE FOTO - Un pisoi a parcurs 500 de kilometri în spatele barei de protecţie a unei maşini

16 Iun 2016   •   12:20
GALERIE FOTO - Un pisoi a parcurs 500 de kilometri în spatele barei de protecţie a unei maşini

După ce a auzit un discret "miau", Nick Grimmer a descoperit un pisoi ascuns după bara de protecţie a maşinii sale, pe care l-a botezat Tiger şi l-a adoptat, scrie metronews.fr.

Locotenentul Nick Grimmer, pilot de elicopter britanic al Royal Naval Air Station, se întorcea din vacanţă. La ieşirea din aeroportul din Birmingham (Anglia), şi-a recuperat maşina şi a plecat spre Cornwall (sud-vestul ţării), unde se află baza sa.

Când a ajuns, a auzit un "miau" foare slab, dar nu a ştiut de unde vine zgomotul. S-a uitat cu atenţie la maşină şi a găsit un pisoi ascuns după bara de protecţie din faţă. Numele de Tiger i-a venit în mine fiindcă locotenentul face pare din escadronul de elicoptere "The Flying Tigers".



"Am chemat câţiva ingineri să mă ajute să dezmembrez maşina", a spus el în The Mirror, care a şi făcut o serie de fotografii minunate cu pisica. Atunci a găsit animalul tigrat. "Nu am întârziat niciodată la serviciu. Nu aveam altă soluţie decât să îmi iau micul prieten cu mine", a adăugat el. Piloţii bazei i-au pus imediat un nume, interesându-se însă dacă îl caută cineva.



"Suntem foarte fericiţi că Tiger este mascota noastră. La urma urmelor, este o tradiţie pentru unităţile din Royal Naval să aibă pisici la bord", a spus comandantul şef al bazei, Brendan Spoors.



"Ca să găsim proprietarii, echipele au lansat Operaţiunea Tiger Pisoiul. Cu ajutorul reţelelor de socializare, sperăm ca misiunea noastră să fie încununată de succes până la sfârşitul săptămânii", a spus comandantul. El a precizat că acest lucru ar trebui să aibă loc cât mai repede, deoarece piloţii trebuie să se alăture restului escadronului, care va pleca de la o bază din Marea Baltică spre Marea Mediteraneană. AGERPRES

×
Subiecte în articol: pisoiul tigger