x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Garfield

Garfield

09 Dec 2004   •   00:00

VIDEO&DVD
Pentru ca se apropie Sarbatorile, va propunem un titlu de care, cu siguranta, copilul dumneavoastra s-ar bucura: Garfield".
SEBASTIAN S. EDUARD

Motanul Garfield (a carui voce comica apartine lui Bill Murray) duce o viata cat se poate de dulce, lafaindu-se in fotoliul sau din fata televizorului, delectandu-se cu mancarea sa preferata, lasagna, si facand glume la adresa stapanului sau, Jon (interpretat de Breckin Meyer). Ce mai, Garfield se simte stapanul Universului.

Totul era perfect, pana cand Jon, stapanul sau, se indragosteste de frumoasa Liz (Jennifer Love Hewitt), de profesie medic veterinar. Ea il convinge pe Jon sa adopte un catelus prostut si adorabil pe nume Odie, a carui distractie preferata este de a alerga dupa propria coada.

Viata linistita a lui Garfield este data astfel peste cap. Solutia lui Garfield este una singura: "Afara, caine nenorocit!". Cand insa Odie este rapit de un nemilos dresor de caini pe nume Happy Chapman (interpretat de Stephen Tobolowsky), Garfield se simte responsabil pentru soarta cainelui. Cu o energie si un curaj neobisnuite pentru el, Garfield renunta la viata sa linistita si intra in actiune, cu o singura idee in minte: sa-l salveze pe Odie.

Este pentru prima oara cand Garfield, vedeta unor benzi desenate de mare popularitate din Statele Unite, devine eroul unui film pentru marele ecran. Daca vreti sa castigati un DVD cu aventurile celebrului motan nu aveti decat sa participati la concursul SMS organizat de Prooptiki si Jurnalul National.

  • Suport: VHS [i DVD
  • An: 2004
  • Genul: Comedie
  • Regie: Peter Hewitt
  • Cu: Bill Murray (vocea lui Garfield), Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt
  • .

    .

    Moonlight Mile

    Click pentru a mari imaginea
    Castigatori ai Premiului Oscar, Dustin Hoffman, Susan Sarandon si Holly Hunter joaca in drama "Moonlight Mile". Atunci cand Joe Nast (Jake Gyllenhaal) are parte de o experienta tragica in urma mortii iubitei, el isi doreste sa fie omul de care crede ca au toti nevoie - sotul grijuliu care ar fi putut sa fie si ginerele perfect pentru parintii indurerati. Insa o alta femeie da buzna in viata sa, iar Joe nu va mai sti ce sa faca.

    .

    Croaziera vesela

    Click pentru a mari imaginea
    Sperand ca astfel o va uita pe fosta sa iubita si va gasi pe altcineva, Jerry se inscrie alaturi de amicul sau, Nick, pentru o croaziera. Din pacate, cei doi nimeresc intr-o croaziera pentru homosexuali si nu stiu cum sa scape de pe vas. Asta insa pana ce Jerry se indragosteste de o frumoasa profesoara de dans, Gabriella. Incercand sa o cucereasca, Jerry incearca sa pozeze "pe invers", insa curand pe vas apare si fosta sa prietena...

    .

    .

    .

    Tupac: povestea adevarata

    Click pentru a mari imaginea
    In onoarea lui Tupac Shakur, unul dintre cei mai prolifici artisti hip-hop ai tuturor timpurilor, "Tupac: Resurrection" prezinta viata incarcata de dramatism a acestuia, prin cuvintele sale, prin muzica sa, dar si prin imagini vii ale lumii asa cum a cunoscut-o el. Filmul exploateaza extrem de bine arhivele, pentru a dezvalui in Tupac un povestitor genial in interviurile si conversatiile sale private.

    Cu propriile cuvinte, Tupac retraieste momentele triste sau pline de bucurie ale copilariei sale, suisurile si coborasurile carierei lui muzicale, viata sa amoroasa, greselile facute si, in fine, lectiile pe care i le-a servit viata. Fara a se rezuma la un simplu comentariu despre viata si arta sa, filmul dezvaluie sincer si deschis complexitatea fenomenului care a fost si inca este Tupac, talentul sau, pasiunile sale, conflictele.

  • Suport: VHS [i DVD
  • An: 2003
  • Genul: documentar, muzical
  • Regia: Lauren Lazin
  • Cu: Tupac Shakur
  • ×
    Subiecte în articol: viata tupac garfield