x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun George Clooney şi-a prezentat noua iubită

George Clooney şi-a prezentat noua iubită

14 Sep 2007   •   00:00

Actorul american George Clooney şi-a prezentat, in premieră, noua iubită la festivalurile de film de la Deauville şi Veneţia.

Actorul american George Clooney şi-a prezentat, in premieră, noua iubită la festivalurile de film de la Deauville şi Veneţia. Cu prilejul ambelor evenimente, starul din Ocean’s Thirteen a fost insoţit pe covorul roşu de Sarah Larson, o fostă chelneriţă de 28 de ani, pe care a intălnit-o in iunie 2007, intr-un club de noapte din Las Vegas. După festi-valul din Franţa, cei doi au fost văzuţi cinănd impreună cu Matt Damon şi cu soţia acestuia, Luciana.

Paul McCartney vrea o inmormăntare veselă

Paul McCartney işi doreşte ca la inmormăntarea sa atmosfera să fie una căt mai veselă, cu oameni care răd şi se distrează. Fostul Beatles a precizat că ar prefera ca prietenii şi rudele sale să-i celebreze viaţa şi nu să-l jelească atunci cănd va muri. "La inmormăntarea mea, aş vrea ca lumea să spună glume şi poveşti amuzante. Vreau ca rudele şi prietenii mei să fie veseli. Ei trebuie să-mi celebreze viaţa şi nu să se intristeze din cauza morţii", a declarat McCartney.

Britney Spears a revenit pe scenă

Căntăreaţa americană Britney Spears şi-a reluat cariera muzicală in direct, duminică, la postul de televiziune MTV, după o perioadă de trei ani in care viaţa sa privată agitată i-a pus cariera intre paranteze. Prinţesa pop, in vărstă de 25 de ani, a concertat in deschiderea ceremoniei "MTV Video Music Awards" la Las Vegas. Toţi ochii erau indreptaţi asupra sa la deschiderea acestei a 24-a ediţii, care s-a desfăşurat anul acesta la Palms Casino. Imbrăcată sumar, ea nu a părut in cea mai bună formă. Căntăreaţa cu 76 de milioane de albume văndute a pus o pauză in cariera sa in 2004, cănd s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline. In urma acestei căsătorii, incheiată la 30 iulie, au rezultat doi băieţi.

×
Subiecte în articol: star news