x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gunoi de vănzare

Gunoi de vănzare

de Pompiliu Kostas Radulescu    |    27 Iun 2007   •   00:00
Gunoi de vănzare

Căt ai plăti pentru o pungă plină cu gunoaie? Nimic? Dar dacă ai afla că aparţinei frumoasei (zic unii) Paris Hilton...

Căt ai plăti pentru o pungă plină cu gunoaie? Nimic? Dar dacă ai afla că aparţinei frumoasei (zic unii) Paris Hilton...

BIŞNIŢĂ LA GURA PUBELEI. O cutie goală de măncare pentru căini, furată din sacul de gunoi a celei mai celebre puşcăriaşe americane deţine recordul: 305 $. Pe locul doi, cu doar 162,50 $, o periuţă de dinţi folosită. In ochii fanului american, deci, patrupedul binecunoscutei bipede valorează mult mai mult decăt gura blondei. Poate şi datorită porumbeilor care nu contenesc să tot iasă din ea. Albumul "Paris" poate fi un bun exemplu. Baza clasamentului o constituie o scrisoare de la un fan şi o carte poştală purtănd autograful fetei cu nume de hotel (tătăne-său, deh!), ambele la numai 4,50 $.

GUNOIERI DE SERVICIU. Cei doi tineri care au scos la licitaţie pe e-Bay gunoiul divei sistemului penitenciar american şi-au istorisit presei aventura. Povestea lor, susţinută şi de inregistările sistemului de supraveghere a hotelului in care Paris era cazată. Imbrăcat intr-un costum de Uncle Sam, celebrul icon american, unul dintre ei a reuşit să sustragă căteva pungi cu resturi menajere. "Am remarcat că Paris e o persoană extrem de ordonată. Fiecare obiect era invelit intr-un şerveţel. Iar ce facem noi este absolut legal. Nu furăm şi nici nu violăm proprietatea nimănui. Pe viitor vom incerca să oferim publicului o gamă mai variată de produse aparţinănd celebrităţilor", a declarat unul dintre "intreprinzători".

Astfel, printre coji de banană şi alte lucrui de mare importanţă gastronomică pentru fosta locatară a inchisorii din LA s-au regăsit şi obiectele pe care orice fetişist ş-i le poate procura acum on-line. Ii urăm, deci, multe momente minunate alături de cutia de conserve a inimii lui!

Cei intersaţi pot licita aici: http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=paris+hilton+trash&category

×
Subiecte în articol: magazin