x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Handbal feminin/ Liga Campionilor: Risc maxim la Gyor

Handbal feminin/ Liga Campionilor: Risc maxim la Gyor

de Gaby Carjaliu    |    22 Feb 2008   •   00:00
Handbal feminin/ Liga Campionilor: Risc maxim la Gyor

10:44 • După ce suporterii formaţiilor Debrecen şi Rulmentul s-au încăierat la Braşov, înainte de întâlnirea din Cupa Cupelor, Federaţia Europenă de Handbal este cu ochii pe întâlnirea de duminică dintre Gyor şi Oltchim. Riscul este maxim mai ales să în Ungaria va face deplasarea şi galeria vâlceană, Brigada Zăvoi, aproximativ 70 de roş-albaştri urmând să plece duminică dimineaţa din faţa sălii Traian. Meciul va începe la ora 17.15, ora României.

După ce suporterii formaţiilor Debrecen şi Rulmentul s-au încăierat la Braşov, înainte de întâlnirea din Cupa Cupelor, Federaţia Europenă de Handbal este cu ochii pe întâlnirea de duminică dintre Gyor şi Oltchim. Riscul este maxim mai ales să în Ungaria va face deplasarea şi galeria vâlceană, Brigada Zăvoi, aproximativ 70 de roş-albaştri urmând să plece duminică dimineaţa din faţa sălii Traian. Meciul va începe la ora 17.15, ora României.

“Sunt civilizaţi, nu vor fi probleme”. Vicepreşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, crede că nu vor fi incidente la Gyor, conducerea chimistă purtând şi o discuţie în acest sens cu omologii unguri: “La Gyor nu este ca la Budapesta. Ei sunt la graniţa cu Austria iar suporterii sunt civilizaţi, o să vedeţi. Nu ne vor primi cu pâine şi sare, probabil nu ne vor încuraja şi aplauda dar nici conflicte fizice între galerii nu vor fi. Preşedintele Gavrilescu a discutat cu omologul său de la ETO şi am fost asiguraţi că totul va fi OK. Oricum, dsin ceea ce am mai aflat şi noi, incidentele de la Braşov nu au fost provocate în nici un caz de români, culmea nici de unguri, ci de suporterii lui Debrecen şi Odorheiul Secuiesc şi Covasna”.


“Harta Ungariei cu Vâlcea în ea nu se poate”. Tehnicianul Gheorghe Tadici îşi aminteşte de o întâmplare trăită la Gyor pe vremea când antrena la Silcotub Zalău: “Am jucat acolo şi galeria lor avea afişat un steag al Ungariei în care era şi Sălajul. Oricum, tot noi ne-am calificat. Avanatajul este de partea noastră acum, doar nu vor face un steag unguresc cu Vâlcea în el. Lăsând gluma la o parte, efectul Kosovo poate fi periculos şi pentru noi. Una peste alta pe noi ne interesează mai puţin ce se întâmplă în tribună, noi nu facem politică, noi jucăm handbal.”

FĂRĂ OANA MANEA. Gheorghe Tadici şi Popa Seviştean nu se vor putea baza în deplasarea din Ungaria nici pe serviciile pivotului Oana Manea. “Oana este accidentată şi i s-a recomandat să facă pauză de o săptămână. Nu va juca la Gyor dar ne vom putea baza pe ea în deplasarea de la Togliatti”, spune Gheorghe Tadici. Altfel, tehnicianul chimist spune că i-au plăcut de la gruparea rusă mai multe jucătoare dar că ele sunt sub contract şi vor fi greu de adus la Vâlcea: “Acum hai să fim serioşi, cine poate zice că nu are nevoie de jucătoare ca Postnova sau Davîdenko? Mie mi-a plăcut şi Mocealina chiar dacă nu a prins o zi foarte bună cu noi. Nu ştiu dacă vom putea transfera pe cineva de la Lada, au contracte ferme cu acest club. La final de contract este numai Sidorova dar noi nu stăm rău la capitolul portari.

×
Subiecte în articol: magazin gyor