x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hoţii i-au şutit telefonul lui Kevin Bacon

Hoţii i-au şutit telefonul lui Kevin Bacon

25 Mai 2009   •   00:00

Actorul american Kevin Bacon a alergat printr-o staţie de metrou din New York după hoţul de buzunare care i-a furat telefonul mobil, fiind nevoit să apeleze în cele din urmă la poliţie, informează femalefirst.co.uk.



Actorul american nu a ezitat să alerge după bărbatul necunoscut care i-a furat telefonul BlackBerry, în timp ce aştepta metroul într-o staţie de Manhattan. După ce infractorul a reuşit să dispară în mulţime, Kevin Bacon a solicitat ajutorul poliţiei. Oficialii NYPD (New York Police Department) nu au putut însă să confirme dacă a fost întocmit vreun raport despre acest jaf.

Kevin Bacon nu a comentat acest incident. În prezent, el se află într-un turneu cu formaţia sa, The Bacon Brothers, în care cântă alături de fratele său. Kevin Norwood Bacon, născut pe 8 iulie 1958, este un actor american de teatru şi film, care s-a remarcat în rolurile din filmele "Pe cont propriu/ Footloose" (1984), "Dincolo de moarte/ Flatliners" (1990), "Oameni de onoare/ A Few Good Men" (1992), "Apollo 13" (1995), "Misterele fluviului/ Mystic River" (2003), "The Woodsman" (2004) şi "Vineri 13" (2009).

×
Subiecte în articol: magazin