x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun I-a plăcut prea MULT PITICUL la petrecerea burlăciţelor. Ce a ieşit, întrece orice IMAGINAŢIE

I-a plăcut prea MULT PITICUL la petrecerea burlăciţelor. Ce a ieşit, întrece orice IMAGINAŢIE

09 Oct 2014   •   20:16

Petrecerea burlăciţelor e un soi de dezmăţ premarital, preluat de feministe din lumea băieţilor. Deşi porneşte de la ideea de "ia-ţi mireasă ziua bună" şi chiar fiind doar între fete, lucrurile o pot lua razna, la fel ca în Hangover...

Din Spania, prin biţii transferaţi prin internet, a sosit vestea că o viitoare mireasă a poftit atât de mult la piticul chemat să performeze într-un spectacol de strip-tease la petrecerea burlăciţelor, încât, fix la nouă luni de la acel eveniment, a fost nevoită să recunoască în faţa celui ce-i devenise între timp soţ că, da, şi-a făcut de cap ceva mai mult decât s-ar fi cuvenit!

Nici cei mai apropiaţi prieteni nu cunoşteau secretul pe care credea îl va ascunde toată viaţa ei, dar care a explodat în momentul în care a născut.  Bebeluşul demonstra fără a fi nevoie de alte teste de paternitate că tatăl natural al copilului era chiar piticul invitat la petrecerea burlăciţelor.

Vă imaginaţi faţa soţului ei atunci când a văzut că bebeluşul prezenta toate semnele nanismului!  Pentru credibilitate, e musai de precizat că şţirea a fost difuzată al emisiunea "Ştirile de la ora cinci" a unei televiziuni spaniole.


×