x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ibrahim Salou: Eu vreau să vin la Rapid, dar nu mă sună Rednic

Ibrahim Salou: Eu vreau să vin la Rapid, dar nu mă sună Rednic

de Andy Stanescu    |    17 Ian 2008   •   00:00
Ibrahim Salou: Eu vreau să vin la Rapid, dar nu mă sună Rednic

17:34 • Atacantul lui FC Bruges, Ibrahim Salou, a declarat joi că transferul său la Rapid a intrat în impas pentru că Mircea Rednic nu l-a mai contactat de două săptămâni, între timp giuleştenii au reuşit achiziţionarea internaţionalului sârb Ranko Despotovic.

Atacantul lui FC Bruges, Ibrahim Salou, a declarat joi că transferul său la Rapid a intrat în impas pentru că Mircea Rednic nu l-a mai contactat de două săptămâni, între timp giuleştenii au reuşit achiziţionarea internaţionalului sârb Ranko Despotovic.

CINE MINTE? Dacă versiunea Rapidului este legată de pretenţiile materiale exagerate ale atacantului belgian, ei bine Salou contrazice total această variantă: "Am vorbit cu Mircea Rednic şi el mi-a propus să vin în România, iar eu i-am spus că sunt de acord. Am fost de acord cu condiţiile oferite de cei de la Rapid şi trebuia să mă sune Mircea Rednic, dar el nu m-a mai căutat de două săptămâni. Acum nu mai ştiu nimic". Referitor la faptul că Rapid l-a cumpărat pe atacanatul sârb Despotivic, Salou a precizat: "Da?! Dacă au cumpărat un atacant, atunci nu ştiu ce să mai zis de transferul meu. Asta e, nu ştiu". La rândul său, directorul tehnic al Rapidului, Nicolae Manea, a spus că transferul lui Ibrahim Salou nu se va mai realiza: "Dacă am cumpărat deja un atacant înseamnă că transferul lui Salou nu mai este de actualitate. În plus, s-a întors şi Griffiths. Mai avem un Boya, un Burdujan, aşa că suntem acoperiţi".

×
Subiecte în articol: magazin salou