x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ice Age 2

Ice Age 2

de Sebastian S. Eduard    |    24 Mar 2006   •   00:00
Ice Age 2

Copiii se pot bucura de opt carti nou-noute inspirate din film

CARTE
Copiii se pot bucura de opt carti nou-noute inspirate din film Editura Corint Junior a lansat recent pe piata opt carti inspirate de savuroasele personaje ale filmulului "Ice Age". In numai doua zile de la lansarea oficiala, s-au vandut deja peste 1.000 de exemplare din "Ice Age 2".

Cele opt carti destinate copiilor sunt extrem de diverse. Exista o carte-joc ilustrata, pentru copiii de 3-5 ani, a carei erou principal este veverita Scrat. O alta carte o are ca eroina pe zapacita Ellie, iar o a treia, pe lenesul Sid. In "Ice Age 2. Dezghetul. Tasnesc gheizerele!", carte ilustrata pentru copiii de 5-8 ani, Manny, Sid si Diego, porniti in cautarea arcei uriase, trebuie sa treaca peste un periculos camp cu gheizere. Vor izbuti sa-l traverseze sau gheizerele clocotitoare vor pune capat calatoriei lor? In aceeasi linie se inscrie si "Ice Age 2. Dezghetul. Vino cu noi!" Poate cel mai interesant titlu al colectiei este "Ice Age 2. Dezghetul". Roman dupa mult indragitul film, de Kathleen Weidner Zoehfeld, pentru copiii de 10-14 ani si nu numai. 120 de pagini de citit pe nerasuflate. Pe drumul catre o misterioasa arca gigantica, cei trei prieteni, Manny, Sid si Diego, intalnesc o multime de personaje trasnite, printre care o tanara-mamut ce se crede oposum. Oare vor gasi eroii nostri la timp arca sau potopul va insemna sfarsitul lor?

Semnale Editoriale

Ultimul vis al lui Freud

EDITURA TREI. O fascinanta autobiografie pe care Freud ar fi imaginat-o pe patul mortii… Amintirile, personajele si relatiile dintre ele se suprapun si se succed intr-o logica inedita, dictata de rabufnirea necontrolata a inconstientului eliberat de trecerea de la viata la moarte a omului Freud. Astfel, spre stupoarea cititorului, fiica se infatiseaza ca iubita, sotia ca sora, nepotul ca frate: "Majoritatea cuplurilor respectabile de evrei pe care le cunosteam erau, in secret, intr-o proportie considerabila, incestuoase." Perversa si nelinistitoare, cartea lui D. M. Thomas recompune tabloul autoanalizei lui Freud, o analiza pe care acesta nu si-ar fi putut-o face probabil decat acum, adica supravietuind inca vreo 60 de ani propriei morti.

Strip-tease

EDITURA NEMIRA. Daca ati vazut filmul - care a facut valva datorita distribuirii in rolul titular al lui Demi Moore - poate va tenteaza si cartea. "South Florida - un oras in care crima si santajul sunt la ele acasa. O dansatoare de strip-tease si un politist dur pornesc in cautarea adevarului. Numai in romanele lui Carl Hiaasen suspansul sta alaturi de cel mai rautacios umor imaginabil.", titreaza Newsweek. "Economia sordida de tip «plateste-si-vezi!» n-a fost niciodata pedepsita atat de amuzant si de crunt, totodata", comenteaza si Sunday Times.

Jurnal

EDITURA POLIROM. Cu acest roman, Chuck Palahniuk, cronicarul tuturor cosmarurilor Americii, a starnit din nou controverse aprinse, ajungand imediat in topul bestsellerurilor. Scrisa sub forma de jurnal, cartea o are ca personaj principal pe Misty Tracy Wilmot, fosta studenta la Arte Frumoase, al carei sot zace in coma pe patul unui spital, dupa o tentativa de sinucidere. Cine este Chuck Palahniuk? Nimeni altul decat autorul bestsellerurilor "Fight Club" si "Sufocare".

Apollyon

EDITURA RAO. Cronica plina de neprevazut a dramei "Supravietuitorilor" continua in Apollyon, cand lumea este lovita fara mila de cea de-a patra Judecata a Trambitelor, care rapeste o treime din lumina Pamantului, si de cea de-a cincea - o invazie de lacuste monstruoase conduse de Apollyon, demonul abisurilor. Romanul a ajuns in topul bestselle-urilor intocmit de numeroase publicatii americane: New York Times, Wall Street Journal, USA Today, Publishers Weekly, Chicago Tribune si nu numai, criticii americani considerand ca "LaHaye si Jenkins au facut pentru romanul de inspiratie religioasa ceea ce a reusit John Grisham in cazul thrillerului juridic."
×
Subiecte în articol: ice age