x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Idilă Renee Zellweger - Paul McCartney?

Idilă Renee Zellweger - Paul McCartney?

07 Sep 2007   •   00:00

Renee Zellweger şi Paul McCartney au stărnit noi speculaţii privind o idilă, deşi purtătorii de cuvănt ai starurilor au negat acest lucru, după ce au fost surprinşi de fotografi in timp ce luau o cină romantică la lumina lumănărilor, informează thisislondon.co.uk. Căntăreţul britanic de rock, in vărstă de 65 de ani, şi starul din "Bridget Jones", in vărstă de 38 de ani, au luat cina la un exclusivist restaurant intim din New York, la o săptămănă după ce au fost surprinşi in ipostaze intime in timpul unui concert din acelaşi oraş. "(Restaurantul - n.r.) este un loc foarte romantic. Păreau că se simt foarte bine unul in compania celuilalt", a declarat o sursă. Inainte de a se despărţi, McCartney şi Zellweger s-au imbrăţişat afectuos.

Heath Ledger şi Michelle Williams s-au despărţit

Actorul australian Heath Ledger, devenit celebru in rolul cowboyului gay din "Brokeback Mountain", şi iubita sa, actriţa Michelle Williams, s-au despărţit după o relaţie care a durat trei ani. Publicaţia americană US informează că cei doi actori, care s-au cunoscut pe platourile de filmare a producţiei "Brokeback Mountain - O iubire secretă", in regia lui Ang Lee, "au hotărăt de comun acord, in urmă cu căteva săptămăni, să se despartă". "A fost dificil o vreme. Au făcut tot ce au putut pentru ca relaţia să meargă", a indicat o sursă apropiată fostului cuplu. Potrivit publicaţiei, Ledger şi Williams au pus capăt relaţiei lor din cauza programelor de lucru prea incărcate. Ledger, in vărstă de 28 de ani, şi Williams, in vărstă de 27 de ani, au impreună o fetiţă, in vărstă de aproape doi ani, Matilda. Heath, care va juca rolul Joker in următorul film din seria aventurilor lui Batman, "The Dark Knight", declara anul trecut că este foarte recunoscător că are o familie şi că Michelle şi bebeluşul lor il fac să fie cel mai fericit om din lumea cinematografiei.

Owen Wilson nu a luat supradoză

Avocatul actorului Owen Wilson a negat informaţiile conform cărora clientul său ar fi luat o supradoză, in intenţia de a se sinucide. Avocatul a confirmat faptul că poliţia a fost chemată la casa actorului din Santa Monica ca urmare a faptului că acesta incercase să se sinucidă, tăindu-şi venele, insă a dezminţit zvonurile potrivit cărora Wilson se afla sub influenţa drogurilor. Reprezentantul juridic al starului a precizat că, din căte ştie, clientul său folosea medicamente antidepresive, dar nimic altceva.

×
Subiecte în articol: star news