x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun In culisele trupelor Guns N’Roses si Pantera

In culisele trupelor Guns N’Roses si Pantera

04 Aug 2006   •   00:00
In culisele trupelor Guns N’Roses si Pantera
CLASIC
Iubitorii rockului vor avea parte la VH1 de un week-end special: vor intra in culisele unor trupe precum Guns N’Roses, Pantera si Metallica. Rocks Week-end incepe sambata, ora 15:00, cu "Behind the Music Guns N’Roses". Fragmente autobiografice, videoclipuri precum "Welcome to the Jungle" sau "Paradise City", marturii despre droguri, alcool si alte vicii… Mai pe scurt, istoria unei formatii mai mult decat controversate. Duminica, de la aceeasi ora, "Behind the Music" ii are ca protagonisti pe membrii trupei Pantera. Ziua de sambata continua, de la ora 16:00, cu Rock Honours 2006, unde vor fi elogiati Def Leppard, Judas Priest, KISS si Queen. Sambata si duminica, de la ora 21:00, respectiv 16:00, iubitorii genului vor fi incantati cu un top 40 Greatest Metal Songs, care cuprinde melodii cantate de Black Sabbath, Guns N’Roses, AC/DC, Metallica, Iron Maiden si Pantera. (Adriana V. Paduraru)

Calatorie culturala - Dunarea, fluviul Europei

O calatorie culturala si… gastronomica prin cele 10 tari pe care le traverseaza fluviul-vedeta al Europei: Dunarea. Acelasi care ne-a facut anul acesta atatea surprize neplacute are nenumarate minunatii de aratat. Unele stiute, altele care abia asteapta sa fie descoperite. Izvorul Dunarii? Muntii Padurea Neagra, din Germania. Geografia oficiala spune ca izvoraste din gradina castelului Donaueschingen. Exista insa o teorie conform careia firicelul de apa se formeaza la cativa km mai departe, aproape de Furtwangen… (Claudia Daboveanu)
ARTE / DUNAREA, FLUVIUL EUROPEI / DOCUMENTAR / SAMBATA 20:00

Cinemateca - Dulcea pasare a tineretii

Fiecare zi a lunii august, la postul TCM va fi un tribut al unei legende de la Holywood. Veti (re)vedea filme cu mari actori, precum Paul Newman, Clint Eastwood si John Wayne, grupate sub genericul "Vara sub stele". Duminica, actorul si regizorul Paul Newman va va incanta privirile in "Dulcea pasare a tineretii", o ecranizare dupa Tennessee Williams. (Cristina Ologeanu)
TCM / DULCEA PASARE A TINERETII / FILM / DUMINICA 22:00

La vie en rose - Amintiri pentru Edith Piaf

Nu este o emisiune (doar) de muzica. Este un omagiu in pasi de dans contemporan, fara intentii biografice, adus marii artiste franceze. Intr-un registru abstract, coregraful portughez Vasco Wallemcamp a evocat personalitatea strabatuta de talent si pasiune a unei femei cu o inaltime de doar 1,47 m, care a stapanit lumea cu vocea sa inconfundabila. Daca alti artisti au urmasi, Piaf nu are nici acum, dupa 43 de ani de la disparitia ei pamanteasca. Un show in memoriam Edith Piaf, unica si irepetabila… (Claudia Daboveanu)
MEZZO / AMINTIRI PENTRU EDITH PIAF / REMEMBER / DUMINICA 21:50
×
Subiecte în articol: nâ roses guns nâ guns n