x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info documentar

Info documentar

21 Dec 2007   •   00:00

Mituri despre piraţi. In decembrie, Discovery Channel prezintă un episod special din indrăgita serie "Vănătorii de mituri", in care buclucaşul duo caută să afle adevărul despre căteva mituri de Sărbători mai puţin cunoscute.

Mituri despre piraţi. In decembrie, Discovery Channel prezintă un episod special din indrăgita serie "Vănătorii de mituri", in care buclucaşul duo caută să afle adevărul despre căteva mituri de Sărbători mai puţin cunoscute. Prezentatorii Adam Savage şi Jamie Hyneman testează căteva mituri de Sărbători mai neobişnuite şi fac o retrospectivă a primelor zece mituri din topul preferinţelor dvs. Mania piraţilor a luat lumea cu asalt de cănd Johnny Depp a devenit Căpitanul Jack Sparrow, iar acum e răndul "Vănătorilor de mituri". Ei ridică pănzele in căutarea unor mituri marine. Ei află căt de ucigătoare pot fi ghiulelele: oare aşchiile produse de o explozie ucid mai mulţi oameni decăt ghiuleaua in sine? Şi care e secretul celebrului plasture purtat pe ochi de piraţi?

Motociclete de Crăciun. Nimic nu transmite mai bine spiritul Crăciunului decăt clanul Teutul. Sau nu? Aşchiile de metal, vocile ridicate şi termenele de predare presante nu invocă de obicei imagini cu reni şi rămurele de văsc. Dar de Crăciun echipa se intrece pe sine. Atelierul de la Orange County devine atelierul Moşului. Paul Sr nu ii lasă pe morocănoşii grupului să ii umbrească bucuria şi se grăbeşte să termine o capodoperă unicat, cu toate ornamentele de rigoare: bastonaşe de acadea, luminiţe de Crăciun, tălpici de sanie şi coarne pe post de ghidon.

×
Subiecte în articol: documentar mituri